Landsmøte 2023

NORSK JAZZFORUMS LANDSMØTE 14. – 16. APRIL 2023

Skiensjazzdraget og Sørnorsk jazzsenter er vertskap når Norsk jazzforum inviterer til landsmøte på Ibsenhuset i Skien i april neste år. Fredag 14. april starter vi med 3 timers tur på Telemarkskanalen og konsert på kvelden i regi av Skiensjazzdraget. Fra formiddagen lørdag 15. april blir det faglig program, og kl. 20 inviterer Norsk jazzforum til en festaften i Ibsenhuset når vi for aller første gang arrangerer JAZZPRISEN. Landsmøteforhandlingene finner sted søndag 16. april.

Hvis du ikke har mulighet til å delta fysisk på landsmøte søndag 16. april, kan du være med digitalt. Kryss av for dette i påmeldingsskjemaet.

Forslag til saker
I samsvar med vedtektene anmodes medlemmer om å sende inn forslag til saker som ønskes behandlet på landsmøte 2023.
Forslag til saker må være Norsk jazzforum i hende senest 10. januar 2023.

Styrevalg
Valgkomiteen er i gang med arbeidet frem mot landsmøtet og oppfordrer alle medlemmer til å sende inn forslag til aktuelle styrekandidater. Forslag kan sendes valgkomiteens leder Tollef Østvang.  Vennligst begrunn forslaget/si noen ord om kandidaten og oppgi kontaktinfo.
Frist for forslag er 14. desember 2022.

Påmeldingsfrist for landsmøtet er 10. februar 2023.

Påmeldingsskjema til Norsk jazzforum landsmøte 2023 i Skien

Fredag 14. - søndag 16. april 2023 Ibsenhuset
  • For delegater, ikke observatører, dekker Njf reiseutgifter over kr 2500 mot bilag.

  • Påmeldingsfrist er 10. februar 2023

 

 

Fra forsiden

Nyheter

1 million kroner i musiker- og bandstipend

Norsk jazzforum har fordelt 1 million kroner i musiker- og bandstipend for 2022. Saksofonist Elisabeth Lid Trøen, multiinstrumentalist Stian Carstensen og bassist Guro Skumsnes Moe er blant musikerne som mottar fordypnings- og studiestipend. Majãz, Hanna Paulsberg Concept og Maridalen er blant mottakerne av øvings- og studiestipend for band.

Meld deg på vårt nyhetsbrev