JazzCD.no

Send inn bidrag til ny promoutgivelse med norsk jazz

Norsk jazzforum skal produsere en ny promoutgivelse med ny norsk jazz. Jazzcd.no – This Is Our Music skal være klar til lansering under Jazzahead 2020. Frist for å sende inn forslag til bidrag er 1. desember.

JazzCD.no er en promoutgivelse som har som formål å presentere norsk jazz i utlandet. Den vil trykkes i 2000 fysiske eksemplar, i tillegg til å tilgjengeliggjøres digitalt, og lanseres på neste års utgave av Jazzahead som del av oppfølgingen til partnerlandsatsningen i 2019. I løpet av de neste to årene skal utgivelsen distribueres til festivaler, promotører, jazzklubber, radiostasjoner og musikkjournalister internasjonalt. I tillegg skal den benyttes ved representasjon både i Norge og i utlandet hvor det er ønskelig å presentere kvaliteten på norsk jazz. Tiltaket er støttet av UD, og promoutgivelsen vil også bli distribuert gjennom alle UDs utenriksstasjoner.

Musikken til promoutgivelsen skal velges ut på bakgrunn av musikk utgitt i 2019, eller som er planlagt utgitt i 2019/2020. De utvalgte artistene må alle ha planer eller ambisjoner om å arbeide internasjonalt. En redaksjonskomité med representanter fra Norsk jazzforum, Music Norway og andre eksterne jazzaktører vil være ansvarlig for utvalget.

Søk om å bli med

Har du utgitt musikk du mener bør være med på denne promoutgivelsen, kan du søke om å få plass ved å fylle ut skjemaet her og lenke til musikken digitalt. Dersom musikken din ikke er tilgjengelig digitalt, ber vi deg om å kontakte Norsk jazzforum. I skjemaet ber vi deg også om følgende informasjon: artist, komponist, tittel på utgivelse, navn på alle medvirkende musikere og instrument, plateselskap, kontaktinformasjon til booking og nettadresser. Vi oppfordrer deg også til å komme med forslag til låtvalg. NB! Du har selv ansvaret for at innsendte forslag er godkjent og klarert til bruk på denne promoutgivelsen.

Vi gjør oppmerksom på at det ved forrige runde kom over 150 søknader. Det vil dessverre ikke bli plass til alle som søker. De som får plass på promoutgivelsen vil bli kontaktet i løpet av januar 2020.

Søknadsskjema finner du her.
Frist for å komme med forslag til bidrag er 1. desember 2019.
Har du spørsmål, ta kontakt med Ragnhild Menes i Norsk jazzforum.

Fra forsiden

Nyhet

Jazzintro-finalen utsatt

Finalen i Jazzintro 2020 som var planlagt 29. januar i år, er nå utsatt til fredag 26. februar på grunn av den sosiale nedstengingen i Oslo.

Nyhet

Kulturrådstilskudd kan ikke benyttes til avlysninger

Kulturrådet varsler om at tilskuddsmidler som vil bli gitt fra og med søknadsfristen 2. desember, ikke kan benyttes til å utbetale honorarer ved avlysninger. Norsk jazzforum har sammen med de regionale jazzsentrene, Creo, Samspill og Ny musikk bedt Kulturrådet rydde opp.

Meld deg på vårt nyhetsbrev