Norsk jazzforum er en medlems- og interesseorganisasjon som samler det norske jazzmiljøet.

Vinterjazz

Bli med på Vinterjazz 2017

Vinterjazz er en tidagers landsomfattende markering av jazz i hele landet, hvor formålet er å vise det gode og varierte konserttilbudet våre jazzklubber står for året rundt.

Vil du bli med å fargelegge vinteren? I perioden 27. januar – 5. februar 2017 står Vinterjazz igjen på plakaten, og da vil Norsk jazzforum (Njf) gjerne ha med klubber over hele landet til en synliggjøring av den norske jazzscenen.

Njf markedsfører Vinterjazz og alle påmeldte arrangørers program i riksdekkende medier. Hvis deres klubb har lyst til å bli med på markeringen, trenger dere bare å melde dere på, og sende inn programmet dere har for perioden. Meld inn konsertene dere allerede har, eller gjøre noe ekstra for anledningen (eller begge deler). Jo flere som deltar, jo mer oppmerksomhet får Vinterjazz, og dermed også klubbene.

Formålet er å vise den store bredden og aktiviteten hos landets jazzklubber, uansett om det er internasjonale artister eller jam med lokale musikere som står på programmet.

Annonsestøtte
Norsk jazzforum tar seg av den nasjonale synliggjøringen. Klubbene som er med betaler ikke noe for dette. Den lokale annonseringen tar klubbene seg av selv. Hver arrangør kan søke Njf om inntil kr. 5 000 i annonsestøtte. Klubben velger selv hva slags format og i hva slags type medium annonseringen skal foregå. Forutsetningen er kun at Vinterjazz’ logo blir brukt i annonsen.

Ønsker dere å være med på Vinterjazz? Meld dere på innen 1. november 2016 her.

Frist for å melde inn program er 5. desember 2016. Informasjon om konsertene sendes inn her.

Vi håper at flest mulig har lyst til å være med og vise at vinteren ikke er så mørk likevel!

Er du musiker?
Er du musiker og ønsker å spille under Vinterjazz, kontakt våre medlemsklubber direkte. Oversikt og kontaktinformasjon finner du her. Har du allerede booket en turné i perioden, send oss turnéplan så inkluderer vi konsertene som arrangeres på Njfs medlemsklubber i program og annonsering for Vinterjazz 2016. Leveringsfrist er 5. desember 2015.

For spørsmål, kontakt:
aleksander@jazzforum.no

 

Tilbake til toppen

Design og kode | Dekode