Nyheter

Innspill til statsbudsjettet 2021

Denne uken har Norsk jazzforum gitt sine innspill til neste års statsbudsjett i høringer med Familie- og kulturkomiteen og Utenriks- og forsvarskomiteen i Stortinget.

Daglig leder Gry Bråtømyr leverte Norsk jazzforums høringsinnspill til Stortingets Familie- og kulturkomité fredag 23. oktober. Hele høringsinnspillet til Stortingets Familie- og kulturkomité kan lastes ned her.

Sammen med Folkorg leverte Norsk jazzforum innspill til Utenriks- og forsvarskomiteen mandag 19. oktober. Hele høringsinnspillet til Stortingets Utenriks- og forsvarskomité kan lastes ned her.

Fra forsiden

Nyheter

Årets unge jazzmusikere 2024 er kåret

Det var Sondre Moshagen Lightning Trio som stakk av med seieren under Jazzintro-finalen på Moldejazz onsdag 17. juli. Komposisjoner av høy klasse med mye rytmisk autoritet, og med melodiske og harmoniske ideer som gir trioen en egenartet identitet, sier juryen blant annet i sin begrunnelse.

Nyheter

God sommer!

Vi ønsker alle medlemmer og jazzvenner en riktig god sommer! I juli vil kontoret stort sett være ubemannet på grunn av festivalbesøk og ferie i administrasjonen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev