Nyheter

Debatt om statsbudsjettet

Tirsdag 15. oktober inviterer Arrangørforum til kulturdebatt i Oslo. Kultur- og likestillingsminister Lubna Jaffery stiller til samtale om statsbudsjettet, og det blir paneldebatt med Jaffery og stortingspolitikerne Tage Pettersen (H), Åslaug Sem-Jacobsen (Sp), Emma Lind (V) og Kathy Lie (SV).

Mandag denne uka la Regjeringen fram forslag til statsbudsjett for 2025. Tirsdag 15. oktober inviterer Norsk jazzforum sammen med samarbeidsorganisasjonene i Arrangørforum, til sitt årlige arrangement Kulturdebatt, med samtaler og debatt om statsbudsjettet. Kultur- og likestillingsminister Lubna Jaffery stiller til samtale, og det blir paneldebatt med Jaffery og stortingspolitikerne Tage Pettersen (H), Åslaug Sem-Jacobsen (Sp), Emma Lind (V) og Kathy Lie (SV). Dagens moderator er Trude Storheim, styreleder og vikarierende daglig leder i Norske Kulturarrangører.

Arrangementet finner sted på Youngs i Oslo. Det blir servert kaffe og frukt fra kl 8 og debatten starter kl 8.30. Vel møtt!
Se arrangementsinfo på her.

Arrangørforum består av Norske Kulturarrangører, Klassisk , Norsk jazzforum, Norsk Viseforum, Norsk Bluesunion, Norske kulturhus, Ny Musikk, FolkOrg – organisasjon for folkemusikk og folkedans.

Les Norsk jazzforums kommentar til statsbudsjettet her.

Fra forsiden

Nyheter

Søk musiker- og bandstipend for 2025

Norsk jazzforum skal fordele 1 million kroner i musiker- og bandstipend for 2025. Musikermedlemmer av Norsk jazzforum inviteres til å søke om personlig fordypnings-/studiestipend eller øvings-/studiestipend for band. Søknadsfrist er 1. november 2024.

Nyhet

Jazzprisen 2025 åpnet for nominasjoner

Det er klart for nok en storslått feiring av norsk jazz. Jazzprisen 2025 finner sted på Cosmopolite i Oslo lørdag 5. april. Nå åpner Norsk jazzforum for nominasjoner til de elleve prisene. Nominasjonsfrist er 20. oktober.

Meld deg på vårt nyhetsbrev