Nyheter

Nytt medlemstilbud

Norsk jazzforum har inngått en samarbeidsavtale med Crescat, leverandør for planleggingsverktøy for arrangementer. Som medlem hos oss får du spesialpris på Crescat Venue. Vi inviterer også til et webinar mandag 25. september for en grundig demonstrasjon.

Norsk jazzforum har inngått en ny samarbeidsavtale med Crescat – en norsk leverandør av planleggingsverktøy for arrangementer.  Våre medlemmer tilbys en spesialpris på Crescat Venue (50% på månedspris, gratis oppstart og tilleggsmoduler). Systemet er skapt for å hjelpe scener og jazzklubber med å optimalisere arrangementene, administrasjonen og driften.

Trykk her for å se medlemstilbudet, som har gyldighet ut oktober.

Webinar
Vi inviterer også til et webinar mandag 25. september kl 17:30, der du vil få en grundig demonstrasjon av Crescat Venue. På dette webinaret vil også den erfarne Crescat-brukeren André Kvernhaug fra Vadsø Jazzklubb være til stede. Han vil dele sine erfaringer med hvordan Crescat har bidratt til å forenkle og forbedre arrangementene deres.

Påmelding til webinar gjøres her.

 

Ved å ta i bruk Crescat Venue kan du oppnå følgende fordeler:

  • Effektiv arrangementsadministrasjon: Med Crescat Venue kan du enkelt planlegge, koordinere og administrere alle aspekter av arrangementene dine. Hold oversikt over bookinger, tidslinjer og oppgaver på ett sted.
  • Samarbeid og deling: Involver hele teamet og dine samarbeidspartnere sømløst. Del relevant informasjon og dokumentasjon med alle involverte, fra produsenter til teknikere, og sikre at alle er samkjørt.
  • Historikk og gjenbruk: Spar tid ved å dra nytte av Crescat Venues historikkfunksjon. Lagre all tidligere arrangementsinformasjon, slik at du enkelt kan gjenbruke planleggingen for lignende arrangementer.
  • Fleksibel tilpasning: Crescat Venue blir konfigurerbart etter dine behov. Opprett skreddersydde sjekklister, maler og rapporter for å sikre at ingenting blir oversett.
  • Sikkerhet og tilgangskontroll: Administrer tilgangsnivåene til ulike brukere for å sikre at bare de rette personene har tilgang til sensitiv informasjon.
  • Teknisk planlegging: Koordiner detaljene i teknisk produksjon med Crescat Venue. Planlegg lyd, lys, sceneoppsett og annet utstyr på en strukturert måte.
  • Kunde- og artisterhåndtering: Skap gode opplevelser for artister og kunder. Hold oversikt over alle kontakter og kommunikasjon, og gi dem en sømløs opplevelse gjennom hele prosessen.
  • Tidsbesparelse: Automatiser rutineoppgaver som kan ta mye tid. Fokuser på det kreative aspektet ved arrangementet ditt, i stedet for å håndtere administrative detaljer manuelt.
  • Skalerbarhet: Crescat Venue vokser med deg. Enten du er en liten jazzklubb eller en større og etablert arrangør, kan systemet tilpasses etter din størrelse og behov.
  • Støtte og opplæring: Crescat tilbyr kundestøtte og opplæring på norsk for å sikre at du får mest mulig ut av Crescat Venue.

Trykk her for å se medlemstilbudet, som har gyldighet ut oktober.

 

Fra forsiden

Nyheter

Norsk på Jazzahead

Liv Andrea Hauge Trio, Hilde Louise Asbjørnsen Quartet, Oddgeir Berg trio og Trondheim Jazzorkester med Marianna Sangita Røe spiller på bransjemessa Jazzahead i Tyskland neste uke. Norsk jazzforum og Music Norway er som vanlig på plass med norsk stand.

Nyheter

Bliss Quintet sikret siste finaleplass

Det ble Bliss Quintet som torsdag kveld på Nasjonal jazzscene sikret seg den fjerde og siste finaleplassen i årets Jazzintro. Under Moldejazz i juli skal bandet spille om tittelen Årets unge jazzmusikere 2024 samt en lanseringspakke fra Norsk jazzforum med festivalturné og mentorprogram.

Meld deg på vårt nyhetsbrev