Nyheter

Storband fra hele landet samles på Lillestrøm

Lørdag 12. oktober inviteres alle landets storbandmedlemmer til Norsk jazzforums årlige samling under Romerike Storbandfestival på Lillestrøm.

Romerike Storbandfestival på Lillestrøm er som tidligere år samlingspunkt for Norsk jazzforums storbandmedlemmer. Storband fra hele landet inviteres til en dag med både sosialt og faglig utbytte. På årets program står blant annet akustikk og lydforhold, administrasjonsverktøy for frivillige organisasjoner og presentasjoner av storbandprosjekter og Romerike Storbandfestivals ungdomscamp. I programposten Talkin’ Big vil Ingrid Steinkopf lede en samtale med vokalist Torun Eriksen og trompetist og produsent i Ensemble Denada, Anders Eriksson. I tillegg vil vi får et historisk tilbakeblikk på storbandstoff i Jazznytt.

Vi ønsker velkommen fra kl. 10.00, og er ferdige kl. 15.00. Middag serveres på Scene 5 etter møtet. Klikk her for fullstendig møteprogram.

Fra ettermiddagen og utover kvelden presenterer Romerike Storbandfestival, som i år feirer tiårsjubileum, et bredt konsertprogram på flere scener i Lillestrøm Kultursenter.

Det er fortsatt mulig å melde seg på. Bruk påmeldingsskjemaet her:

Påmelding Storbandmøtet 2019

Fra forsiden

Nyheter

Norsk på Jazzahead

Liv Andrea Hauge Trio, Hilde Louise Asbjørnsen Quartet, Oddgeir Berg trio og Trondheim Jazzorkester med Marianna Sangita Røe spiller på bransjemessa Jazzahead i Tyskland neste uke. Norsk jazzforum og Music Norway er som vanlig på plass med norsk stand.

Nyheter

Bliss Quintet sikret siste finaleplass

Det ble Bliss Quintet som torsdag kveld på Nasjonal jazzscene sikret seg den fjerde og siste finaleplassen i årets Jazzintro. Under Moldejazz i juli skal bandet spille om tittelen Årets unge jazzmusikere 2024 samt en lanseringspakke fra Norsk jazzforum med festivalturné og mentorprogram.

Meld deg på vårt nyhetsbrev