Nyheter

Endringer i Frifond

Det er gjort noen endringer i Norsk jazzforums Frifond-ordning. Blant annet er det innført fire årlige søknadsfrister, og det skal heretter brukes et eget søknadsskjema. Første søknadsfrist er onsdag 15. mars.

Frem til nylig har Norsk jazzforums Frifond-ordning løpt parallelt med Ad Hoc-ordningen, med lik behandlingshyppighet og felles søknadsskjema. Fordi Norsk Musikkråd, som bevilger Frifond-midlene til oss, har endret på sine retningslinjer, og fordi vi ser et behov for å tydeliggjøre skillet mellom Frifond og Ad Hoc, vil ordningen se annerledes ut fra nå av.

Blant annet vil det heretter være fire ordinære Frifond-behandlinger i året. Den første er allerede i uke 11, med søknadsfrist 15. mars. Dersom det i denne overgangsfasen blir vanskelig å sende inn søknad i tide, ta kontakt med oss på 2200 5660. Neste søknadsfrist vil være 15. mai, og deretter 15. august og 15. november.

Les mer om endringene i ordningen her

Fra forsiden

Nyheter

Storbandprisen 2017 tildelt Marius Stenberg

Leder av Prime Time Orchestra og mangeårig lokal ildsjel i Bærum, Marius Stenberg, ble lørdag 14. oktober hedret med Norsk jazzforums Storbandpris 2017. Marius Stenberg har i en årrekke vært en sterk bidragsyter til å fremme storbandmusikken lokalt, og har gjort en formidabel innstas for å gi plass og løfte fram unge talenter.

Nyheter

Storbandhåndboka i ny drakt

Norsk jazzforums elektroniske Storbandhåndbok, som opprinnelig ble lansert i 2012, har gjennomgått en ansiktsløftning. Språk og innhold er gjennomgått, designen frisket opp, og vi har et oppdatert dokument som kan være til hjelp for alle storband der ute.

Meld deg på vårt nyhetsbrev