Nyheter

Søk Frifond-midler

Har du gode prosjekter for og med barn og unge under 26 år i inneværende år? Norsk jazzforum oppfordrer alle medlemmer om å søke midler til relevante prosjekter. Det er løpende saksbehandling og ingen søknadsfrist.

Norsk jazzforum har i 2015 fått en rekordstor pott Frifond-midler. Fordelingen av Frifond-tilskuddene til landsomfattende musikkorganisasjoner var forsinket i år, så Norsk jazzforum har en god del mer Frifond-midler enn vanlig til fordeling i årets siste måneder.

Vi oppfordrer derfor alle medlemmer; musikere, klubber, festivaler, storband og regionale jazzsentrene, om å søke midler til gode prosjekter for og med barn og unge under 26 år.

Hva slags prosjekter kan du søke støtte til? Jo, for eksempel:

  • Konserter med barn og ungdom
  • Konserter for barn og ungdom
  • Workshop eller annen opplæring for barn og ungdom
  • Lokal turné
  • Andre prosjekter for og med barn og unge

Mer om kriterier for Frifond her.

Lurer du på om ditt prosjekt faller innenfor Frifond, så ikke nøl med å ta kontakt!

Fra forsiden

Nyheter

Ny medlemsavtale på festivalartikler

Norsk jazzforum har inngått avtale med Artisti Profil som gir våre medlemmer, både festivaler og andre medlemsgrupper, rabatter på t-skjorter og festivalartikler.

Nyheter

Norsk på Jazzahead

Liv Andrea Hauge Trio, Hilde Louise Asbjørnsen Quartet, Oddgeir Berg trio og Trondheim Jazzorkester med Marianna Sangita Røe spiller på bransjemessa Jazzahead i Tyskland neste uke. Norsk jazzforum og Music Norway er som vanlig på plass med norsk stand.

Meld deg på vårt nyhetsbrev