Nyheter

Norsk jazzforum søker daglig leder

Norsk jazzforum søker daglig leder og ser etter en person som vil videreføre organisasjonens arbeid med å fremme norsk jazz. Organisasjonen søker en person med bredt kontaktnett og hjerte for jazzen.

Norsk jazzforums daglige leder går av etter oppnådd aldersgrense, og ser nå etter en person som vil videreføre organisasjonens arbeid med å fremme norsk jazz. Norsk jazzforum er en organisasjon som favner bredt i norsk jazzmiljø og har store ambisjoner for musikkformens utbredelse og utvikling.  Disse er nedfelt i organisasjonens strategi vedtatt av landsmøtet.

Som daglig leder vil man lede administrasjonen og jobbe tett mot organisasjonens forskjellige målgrupper samt andre organisasjoner og myndigheter. Administrasjonen er liten, så Norsk jazzforum søker en operativ leder som deltar i det daglige arbeidet.

Norsk jazzforum ser etter en daglig leder som har et hjerte for jazzen som musikkform. Kandidaten bør ha et bredt kontaktnett, være en relasjonsbygger og like å jobbe på flere fronter samtidig. En leder som er aktiv og synlig i musikkmiljøet og det offentlige rom.

Stillingen rapporterer til styret ved styreleder.

Søknadsfrist er 12. oktober 2014.

Mer informasjon og søknadsskjema finner du her.

Norsk jazzforum er en medlems- og interesseorganisasjon som samler det norske jazzmiljøet, og som skal arbeide for å fremme den norske jazzens vilkår.   Organisasjonens mål er å bidra til at jazzen spres til et bredest mulig publikum nasjonalt og internasjonalt.   Norsk jazzforums medlemsmasse består av jazzfestivaler jazzklubber, storband, profesjonelle jazzmusikere, jazzstudenter og 5 regionale jazzsentre.  Organisasjonen  har 5 ansatte og holder til i lokaler sentralt i Oslo.

Fra forsiden

Nyheter

Verdien av kulturlivet for Voss

Under Kulturkonferansen på Vossa Jazz i dag lanserte Samfunnsøkonomisk analyse en rapport som viser betydningen av musikklivet for utvikling av lokalsamfunn.

Meld deg på vårt nyhetsbrev