Søknadsskjema – Jazzintro 2024

Søknadsskjema til Jazzintro 2024 finner du nederst.

Frist for påmelding er 25. november 2023

Viktig informasjon til søkere
På bakgrunn av innsendte søknader og demomateriale vil en jury bestående av musikerne Ellen Brekken, Dag Arnesen, Eldbjørg Raknes og Jakop Janssønn, i tillegg til Roy Jahrn Holtan fra Norsk jazzforums administrasjon, velge ut åtte band til å delta i lanseringsprogrammet. De utvalgte vil i løpet av 2024 få muligheten til å vise seg fram på noen av landets største jazzklubber, og gjennom en finale under Moldejazz utroper juryen ett av bandene til Årets unge jazzmusikere.
Band som søker Jazzintro 2024 må ha åpen kalender og være tilgjengelig for deltakelse på innledende runder og finale. Dette er datoene for 2024:

22. februar: Bergen Jazzforum
29. februar: Stavanger Jazzforum
17. mars: Dokkhuset Scene, Trondheim
3. april: Nasjonal jazzscene, Oslo
Uke 29 (konkret dato kommer om kort tid): Finale, Moldejazz

Regler for deltakelse:
• Solister skal være født 01.01.1997 eller senere. For ensembler skal gjennomsnittsalderen ikke overstige 27 år.
• Halvparten av bandmedlemmene må være norske, og bandet må ha plan om å virke i Norge.
• Tidligere «Årets unge jazzmusikere» har anledning til å delta på nytt, men den/de må ikke utgjøre mer enn 50 % av utøverne i bandet.
• Storband har ikke anledning til å delta

Sorry. This form is no longer available.

Fra forsiden

Nyheter

Nesodden Jazzklubb kåret til Årets jazzklubb

Nesodden Jazzklubb ble søndag 19. mai tildelt prisen Årets jazzklubb 2024. Klubbens arrangementer bærer preg av god atmosfære, profesjonalitet og godt besøk, skriver Norsk jazzforum i begrunnelsen for tildelingen, og trekker fram klubbens gode og varierte programmering og ildsjelenes smittende engasjement.

Nyheter

Ny medlemsavtale på festivalartikler

Norsk jazzforum har inngått avtale med Artisti Profil som gir våre medlemmer, både festivaler og andre medlemsgrupper, rabatter på t-skjorter og festivalartikler.

Meld deg på vårt nyhetsbrev