Nyheter

Utlysning Jazz Out of Norway 11th Set

Norsk jazzforum skal lage en ny samleutgivelse for internasjonal promotering av norsk jazz. Søknadsfrist er 10. april 2024.

Jazz Out of Norway 11th Set er en videreføring av jazzCD.no, en samleutgivelse som formidler norsk jazz ut i verden. Formidlingsprosjektet er støttet av UD, og etter 10 CD-utgivelser går vi nå over til digital distribusjon. Booklet med liner notes, credits og anekdoter fra artistene trykkes som tidligere og benyttes som promomateriell på internasjonale møteplasser.
Samleutgivelsen skal inneholde musikk utgitt i 2023 og 2024, med mulighet for å inkludere kommende utgivelser.

Frist for å sende forslag til innspillinger er 10. april 2024, og gjøres på følgende vis:

1. Registrer først din utgivelse i utgivelsekalenderen på Jazzinorge.no. Legg gjerne inn tekst på både norsk og engelsk. Om du ikke har benyttet utgivelsekalenderen tidligere, registrer deg som ny bruker. NB. Ønsker du å søke med en utgivelse som allerede er publisert i utgivelsekalenderen, gå direkte til neste punkt.

2. Send deretter lenken til din registrerte utgivelse på epost til jazzoutofnorway@jazzforum.no.
I samme epost legger du i tillegg med følgende informasjon: Låtvalg og kort tekst med internasjonale aktiviteter, planer og mål. Eventuelle lenker til musikk som ennå ikke er offentliggjort, legges med i eposten. NB! Du har selv ansvaret for at innsendt musikk er klarert til bruk.

Jazzoutofnorway.no etableres som en engelskspråklig underside på Jazzinorge.no. Der vil det også publiseres noe redaksjonelt innhold. I tillegg vil hele utgivelsekalenderen ligge der, og dermed synliggjøre alle album som registreres, ikke kun de som plukkes ut til samleutgivelsen.

Til forrige utgave mottok vi 180 innsendte album, så det er dessverre ikke plass til alle som søker. Vi kontakter de som kommer med på Jazz Out of Norway 11th Set i juni 2024.

Har du spørsmål, ta kontakt med Roy Jahrn Holtan i Norsk jazzforum.

Fra forsiden

Nyheter

Norsk på Jazzahead

Liv Andrea Hauge Trio, Hilde Louise Asbjørnsen Quartet, Oddgeir Berg trio og Trondheim Jazzorkester med Marianna Sangita Røe spiller på bransjemessa Jazzahead i Tyskland neste uke. Norsk jazzforum og Music Norway er som vanlig på plass med norsk stand.

Nyheter

Bliss Quintet sikret siste finaleplass

Det ble Bliss Quintet som torsdag kveld på Nasjonal jazzscene sikret seg den fjerde og siste finaleplassen i årets Jazzintro. Under Moldejazz i juli skal bandet spille om tittelen Årets unge jazzmusikere 2024 samt en lanseringspakke fra Norsk jazzforum med festivalturné og mentorprogram.

Meld deg på vårt nyhetsbrev