Nyheter

Søk om showcase på Jazzahead 2023

Nå er det åpnet for søknader om showcase på Jazzahead 2023 som arrangeres i Bremen, Tyskland, siste helgen i april. Søknadsfrist er 27. oktober.

Internasjonal jazzbransje møtes hvert år i Bremen, Tyskland, til messe og showcasefestivalen Jazzahead. I 2019 deltok 3408 bransjefolk fra 64 land, blant de musikere, agenter, plateselskaper, konsertarrangører og presse. Nå har Jazzahead 2023 åpnet for søknader om showcase, og søknadsfristen er 27. oktober.

Slik søker du:
Om du ønsker å søke om showcase, så må du være påmeldt som delegat og betale Jazzaheads deltakeravgift. Showcasebandene vil bli offentliggjort i januar 2023. Musikere som får plass i showcaseprogrammet vil få hele deltakeravgiften refundert fra Jazzahead. Får du ikke plass i showcaseprogrammet kan du få deler av deltakeravgiften refundert (se detaljer lenger ned). Vi oppfordrer likevel musikere med internasjonale ambisjoner om å reise til Jazzahead selv om man ikke får showcase.

Registrering:
Registrer deg først som «co-exhibitor» under Music Norway, Stand 6E22, Kontakt: Aslak Oppebøen, Rabattkode: R1GEMST
Søk deretter om showcase til en av de 16 plassene i European Jazz Meeting. Nytt i år er at alle showcase-temaene, som Partner Country Night, European Jazz Meeting og Overseas Night, spres ut over alle dagene. Hold derfor av  27. – 30. april om du søker om showcase.
Mer informasjon finner du her.

Refusjon:
Hvis du ikke blir valgt ut til å spille og heller ikke ønsker å reise til Jazzahead, gjør du følgende for å få refundert deltakeravgiften fra Jazzahead:
– Avbestillinger vil bli belastet med 30 % av registreringsavgiften frem til 26. januar 2023. Etter denne dato vil avbestillinger bli belastet med 50 % av registreringsavgiften frem til 16. mars 2023. Deretter vil en avbestilling belastes med 100 % av registreringsavgiften.
Mer informasjon finner du her.

Fra forsiden

Nyheter

Nytt europeisk utvekslingsprogram

Kjetil Mulelid reiser til Nederland og belgiske Mattias de Craene kommer til Norge i forbindelse med det internasjonale utvekslingsprogrammet Constellations.

Nyheter

– Tilskuddene til musikklivet må styrkes

Rammevilkårene til musikklivet er den største og mest kritiske utfordringen vi står overfor akkurat nå, uttaler et samstemt landsmøte i Norsk jazzforum. - Det er et behov for styrking av tilskuddene til hele det norske musikklivet. Økonomisk forutsigbarhet for arrangørfeltet og kunstnerne er avgjørende og må på plass, sier nyvalgt styreleder, Ragnhild Menes.

Meld deg på vårt nyhetsbrev