Nyheter

Velkommen til Storbandmøtet 15. oktober

15. oktober ser vi frem til å ønske velkommet til årets utgave av Norsk jazzforums storbandmøte. Også i år finner møtet sted på Lillestrøm, i forbindelse med Lillestrøm Storbandfestival.

Vi vil som vanlig legge opp til en dag med såvel faglig som sosial input, med sentrale og aktulle temaer på plakaten. Vi håper så mange som mulig av våre medlemsstorband har anledning til å delta, og som vanlig dekker vi rimeligste reise for én representant fra hvert storband.

Vi byr også på lunsj og middag, i tillegg til at vi dekker inngang på festivalen lørdag kveld for de av møtedeltakerne som ikke selv skal spille.

For å melde dere på Norsk jazzforums storbandmøte 2022, fyller dere ut skjemaet under. Har dere spørsmål, send en epost til aleksander@jazzforum.no.

Vel møtt!

Påmelding Storbandmøtet 2022

Fra forsiden

Nyheter

Norsk på Jazzahead

Liv Andrea Hauge Trio, Hilde Louise Asbjørnsen Quartet, Oddgeir Berg trio og Trondheim Jazzorkester med Marianna Sangita Røe spiller på bransjemessa Jazzahead i Tyskland neste uke. Norsk jazzforum og Music Norway er som vanlig på plass med norsk stand.

Nyheter

Bliss Quintet sikret siste finaleplass

Det ble Bliss Quintet som torsdag kveld på Nasjonal jazzscene sikret seg den fjerde og siste finaleplassen i årets Jazzintro. Under Moldejazz i juli skal bandet spille om tittelen Årets unge jazzmusikere 2024 samt en lanseringspakke fra Norsk jazzforum med festivalturné og mentorprogram.

Meld deg på vårt nyhetsbrev