Nyheter

Velkommen til Storbandmøtet 15. oktober

15. oktober ser vi frem til å ønske velkommet til årets utgave av Norsk jazzforums storbandmøte. Også i år finner møtet sted på Lillestrøm, i forbindelse med Lillestrøm Storbandfestival.

Vi vil som vanlig legge opp til en dag med såvel faglig som sosial input, med sentrale og aktulle temaer på plakaten. Vi håper så mange som mulig av våre medlemsstorband har anledning til å delta, og som vanlig dekker vi rimeligste reise for én representant fra hvert storband.

Vi byr også på lunsj og middag, i tillegg til at vi dekker inngang på festivalen lørdag kveld for de av møtedeltakerne som ikke selv skal spille.

For å melde dere på Norsk jazzforums storbandmøte 2022, fyller dere ut skjemaet under. Har dere spørsmål, send en epost til aleksander@jazzforum.no.

Vel møtt!

Påmelding Storbandmøtet 2022

Fra forsiden

Nyheter

Søk deltakelse i Nordic Jazz Comets 2023

Det nordiske samarbeidsprosjektet Nordic Jazz Comets presenterer hvert år fem band for nordisk bransje og publikum gjennom nettverksbygging og konserter. Nå er det åpent for å søke om deltakelse i Nordic Jazz Comets 2023 som arrangeres i Sverige i midten av mai neste år.

Meld deg på vårt nyhetsbrev