Nyheter

Meld deg på Jazzahead 2022

Siste helgen i april samles jazzen nok en gang, under mottoet «Together again», til verdens største bransjearrangement for jazz i Bremen, Tyskland. Påmeldingsinformasjon til den norske standen finner du her.

Oppmuntret av den enorme responsen og deltakelsen vi hadde da vi var partnerland i 2019, og med sterkt ønske om å legge pandemien bak oss, inviterer vi til påmelding og deltakelse på den norske standen på Jazzahead i Bremen i tidsrommet 28. april til 1. mai. Hvert år deltar over 3400 bransjefolk fra hele verden, og i 2019 deltok 200 norske bransjefolk og musikere.

Les rapporten fra 2019 HER.

Slik melder du deg på årets Jazzahead og blir tilknyttet den norske standen:
– Gå inn HER
– Velg co-exhibitor under Music Norway – nummer på vår «umbrella» stand er 5A21 og kontaktperson er Aslak Oppebøen.
– Rabattkode er JA22RC6US. Prisen skal da bli redusert til 135€ + 19% VAT

Deltakerportalen finner du HER.

Fra forsiden

Nyheter

Årets unge jazzmusikere 2024 er kåret

Det var Sondre Moshagen Lightning Trio som stakk av med seieren under Jazzintro-finalen på Moldejazz onsdag 17. juli. Komposisjoner av høy klasse med mye rytmisk autoritet, og med melodiske og harmoniske ideer som gir trioen en egenartet identitet, sier juryen blant annet i sin begrunnelse.

Nyheter

God sommer!

Vi ønsker alle medlemmer og jazzvenner en riktig god sommer! I juli vil kontoret stort sett være ubemannet på grunn av festivalbesøk og ferie i administrasjonen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev