Nyheter

Meld deg på Jazzahead 2022

Siste helgen i april samles jazzen nok en gang, under mottoet «Together again», til verdens største bransjearrangement for jazz i Bremen, Tyskland. Påmeldingsinformasjon til den norske standen finner du her.

Oppmuntret av den enorme responsen og deltakelsen vi hadde da vi var partnerland i 2019, og med sterkt ønske om å legge pandemien bak oss, inviterer vi til påmelding og deltakelse på den norske standen på Jazzahead i Bremen i tidsrommet 28. april til 1. mai. Hvert år deltar over 3400 bransjefolk fra hele verden, og i 2019 deltok 200 norske bransjefolk og musikere.

Les rapporten fra 2019 HER.

Slik melder du deg på årets Jazzahead og blir tilknyttet den norske standen:
– Gå inn HER
– Velg co-exhibitor under Music Norway – nummer på vår «umbrella» stand er 5A21 og kontaktperson er Aslak Oppebøen.
– Rabattkode er JA22RC6US. Prisen skal da bli redusert til 135€ + 19% VAT

Deltakerportalen finner du HER.

Fra forsiden

Nyheter

Schemes spilte seg videre til Jazzintro-finale

Det var kvartetten Schemes som sikret seg en finaleplass i Jazzintro 2024 da første runde av lanseringsprogrammet ble arrangert på Bergen Jazzforum torsdag kveld. I finalen under Moldejazz i juli skal bandet kjempe om tittelen Årets unge jazzmusikere 2024 samt en lanseringspakke fra Norsk jazzforum med festivalturné og mentorprogram.

Nyheter

Første Jazzintro-runde på Bergen Jazzforum

Første runde av Jazzintro 2024 går av stabelen på Bergen Jazzforum torsdag 22. februar. Da spiller det to bandene ASQ // Amund Stenøien Quartet og Schemes om finaleplass på Moldejazz der Årets unge jazzmusikere 2024 skal kåres.

Meld deg på vårt nyhetsbrev