Nyheter

Meld deg på Jazzahead 2022

Siste helgen i april samles jazzen nok en gang, under mottoet «Together again», til verdens største bransjearrangement for jazz i Bremen, Tyskland. Påmeldingsinformasjon til den norske standen finner du her.

Oppmuntret av den enorme responsen og deltakelsen vi hadde da vi var partnerland i 2019, og med sterkt ønske om å legge pandemien bak oss, inviterer vi til påmelding og deltakelse på den norske standen på Jazzahead i Bremen i tidsrommet 28. april til 1. mai. Hvert år deltar over 3400 bransjefolk fra hele verden, og i 2019 deltok 200 norske bransjefolk og musikere.

Les rapporten fra 2019 HER.

Slik melder du deg på årets Jazzahead og blir tilknyttet den norske standen:
– Gå inn HER
– Velg co-exhibitor under Music Norway – nummer på vår «umbrella» stand er 5A21 og kontaktperson er Aslak Oppebøen.
– Rabattkode er JA22RC6US. Prisen skal da bli redusert til 135€ + 19% VAT

Deltakerportalen finner du HER.

Fra forsiden

Nyheter

Nytt europeisk utvekslingsprogram

Kjetil Mulelid reiser til Nederland og belgiske Mattias de Craene kommer til Norge i forbindelse med det internasjonale utvekslingsprogrammet Constellations.

Nyheter

– Tilskuddene til musikklivet må styrkes

Rammevilkårene til musikklivet er den største og mest kritiske utfordringen vi står overfor akkurat nå, uttaler et samstemt landsmøte i Norsk jazzforum. - Det er et behov for styrking av tilskuddene til hele det norske musikklivet. Økonomisk forutsigbarhet for arrangørfeltet og kunstnerne er avgjørende og må på plass, sier nyvalgt styreleder, Ragnhild Menes.

Meld deg på vårt nyhetsbrev