Nyheter

Medlemsundersøkelse ute

Onsdag 15. desember sendte Norsk jazzforum ut en medlemsundersøkelse som skal kartlegge organisasjonens nytteverdi og medlemmenes behov. Telemarksforskning vil utarbeide analyse og rapport som skal følges opp av Norsk jazzforums styre og administrasjon i februar.

Det er tøffe tider for kulturlivet nå, og mange er hardt rammet av nedstenginger og restriksjoner nok en gang. Vi håper likevel medlemmene kan ta seg tid til å svare på undersøkelsen som nå er sendt ut. Organisering av feltet er viktig, og medlemmenes tilbakemeldinger er viktige for oss i Norsk jazzforum.

Denne medlemsundersøkelsen omhandler ikke pandemien spesielt, men skal kartlegge nytteverdien og medlemmenes behov. Gjennom undersøkelsen ønsker vi å finne ut av hvordan medlemmene opplever organisasjonen og kontakten med oss, hvordan våre tilskuddsordninger og medlemsfordeler treffer, hvilke behov vi ikke dekker, hva medlemmene mener vi kan bli bedre på og hva vi skal prioritere i fremtiden.

Svarfrist er 5. januar 2022.

Om du ikke finner undersøkelsen i innboksen, sjekke om den har havnet i spam- eller søppelpostmappen. Ta kontakt med oss om undersøkelsen ikke er mottatt, så sjekker vi om vi har korrekt epostadresse. 

Fra forsiden

Intervju

Lydlandskapenes elektriske mestermaler

La oss – mest på spøk, men ikke bare – si at det finnes fire kategorier gitarister her i verden. 1: De som spiller utelukkende akustisk gitar. 2: De som spiller utelukkende elektrisk gitar. 3: De som spiller begge deler, og 4: Eivind Aarset.

Nyheter

Årets unge jazzmusikere på etterlengtet turné

Kongle trio ble kåret til Årets unge jazzmusikere 2020 under lanserings-programmet Jazzintro. I januar 2022 legger de endelig ut på første del av prisvinnerturnéen. -Vi er skikkelig gira på å få spille for folk igjen, sier pianist Liv Andrea Hauge.

Meld deg på vårt nyhetsbrev