Nyheter

Velkommen til Storbandmøtet 16. oktober

16. oktober kan vi igjen ønske velkommen til Norsk jazzforums Storbandmøte. Vi håper å se mange representanter fra våre medlemsstorband, og ser frem til å kunne ta opp tråden igjen etter en lang, ufrivillig pause.

To år etter at vi sist møttes fysisk på Lillestrøm Storbandfestival, er vi igjen glade for å kunne invitere våre medlemsstorband til Norsk jazzforums Storbandmøte. Det går av stabelen lørdag 16. oktober, i forbindelse med Lillestrøm Storbandfestival, og vi møtes på samme sted som vi har pleid å møtes, nærmere bestemt Scene 5 på Lillestrøm Kultursenter. Dørene åpner kl. 09:30 for registrering og en kopp kaffe, og programmet starter kl. 10:00.

Meld deg på ved å bruke skjemaet nederst på siden. Påmeldingsfrist er fredag 1. oktober.

Vi legger opp løpet slik at det vil være mulig å rekke konsertene lørdagen, som vi for øvrig også i år spanderer på storbandmøtets deltakere. Vi dekker også lunsj og middag. Norsk jazzforum vil dekke reise med rimeligste reisemåte for én representant pr. storband. Lillestrøm ligger lett tilgjengelig for reisende både fra Oslo og fra Oslo Lufthavn Gardermoen. Kultursenteret ligger rett ved togstasjonen, og det er hyppige togavganger mellom Oslo og Lillestrøm.

For spørsmål, kontakt Norsk jazzforum: tlf. 22 00 56 60, eller epost aleksander@jazzforum.no.

Påmelding Storbandmøtet 2021

 

Fra forsiden

Nyheter

Arild B. Nielsen hedret med Storbandprisen

Musiker og musikalsk leder i Hardanger Big Band, Arild B. Nielsen, ble lørdag 16. oktober hedret med Storbandprisen 2021. Nielsen er en bærebjelke for det lokale musikklivet, skriver Norsk jazzforum i begrunnelsen for prisen, og omtaler Nielsen som en ildsjel av dimensjoner, en stor musikalsk formidler og en inspirasjon for unge musikere.

Nyheter

Hit, men ikke lenger

Regjeringens forslag til statsbudsjett for 2022 gir ikke nødvendig påfyll til et kriserammet musikkliv. - Pandemiens konsekvenser vil merkes i lang tid framover. Da forventer vi et budsjett som viser vilje til å styrke feltet. Det ser vi ikke her, sier daglig leder i Norsk jazzforum, Gry Bråtømyr.

Meld deg på vårt nyhetsbrev