Nyheter

God sommer!

Vi ønsker alle medlemmer og jazzvenner en riktig god sommer! I juli vil kontoret i perioder være ubemannet, og neste behandling av ad hoc-søknader vil være første uka i august.

I juli vil kontoret i perioder være ubemannet på grunn av ferie i administrasjonen. Men vi besøker flere festivaler, og forhåpentligvis treffer vi mange av dere der.  Festivalsommeren er allerede godt i gang, og vi gleder oss til en rekke gode konsertopplevelser de neste par månedene. JazziNorge.no holder deg oppdatert gjennom sommeren med nyheter og festivalrapporter.

På grunn av ferieavvikling vil neste behandling av ad hoc-tilskuddsordningene være første uka i august.

En riktig god sommer til dere alle!

Fra forsiden

Nyheter

Musikkfeltet debatteres under Arendalsuka

Et bredt politikerpanel skal diskutere fordeling av offentlige midler i kultursektoren og synergier mellom det institusjonaliserte og det frie feltet i Arrangørforums debatt "Musikk sett i system" under Arendalsuka i august.

Nyheter

Nominer kandidater til Storbandprisen 2021

I juli vil kontoret i perioder være ubemannet på grunn av ferie i administrasjonen. Men vi besøker flere festivaler, og forhåpentligvis treffer vi mange av dere der.  Festivalsommeren er allerede godt i gang, og vi gleder oss til en rekke gode konsertopplevelser de neste par månedene. JazziNorge.no holder deg oppdatert gjennom sommeren med nyheter og […]

Meld deg på vårt nyhetsbrev