Nyheter

Jazzintro-finalen utsatt nok en gang

Den planlagte Jazzintro-finalen 28. april er utsatt nok en gang. Ny dato offentliggjøres i løpet av kort tid.

– Vi er veldig lei oss for å måtte utsette nok en gang, men innenfor dagens smittevernrestriksjoner er det rett og slett umulig å gjennomføre et finalearrangement med fire band, selv digitalt. Men vi jobber nå med å få på plass en god løsning, og kommer snarlig tilbake med mer informasjon, sier prosjektansvarlig i Norsk jazzforum, Aleksander Haugen

Det er Kongle Trio, Damata, Hein Westgaard Trio og Front!Front som er de fire finalebandene i Jazzintro 2020. Bandet som kåres til Årets unge jazzmusikere får en lanseringspakke fra Norsk jazzforum, mentorprogram i samarbeid med Talent Norge og Gramo-stipendet på kr 150 000.

Fra forsiden

Nyheter

Schemes spilte seg videre til Jazzintro-finale

Det var kvartetten Schemes som sikret seg en finaleplass i Jazzintro 2024 da første runde av lanseringsprogrammet ble arrangert på Bergen Jazzforum torsdag kveld. I finalen under Moldejazz i juli skal bandet kjempe om tittelen Årets unge jazzmusikere 2024 samt en lanseringspakke fra Norsk jazzforum med festivalturné og mentorprogram.

Nyheter

Første Jazzintro-runde på Bergen Jazzforum

Første runde av Jazzintro 2024 går av stabelen på Bergen Jazzforum torsdag 22. februar. Da spiller det to bandene ASQ // Amund Stenøien Quartet og Schemes om finaleplass på Moldejazz der Årets unge jazzmusikere 2024 skal kåres.

Meld deg på vårt nyhetsbrev