Nyheter

Norsk jazzforum søker ny medarbeider

Norsk jazzforum er på jakt etter en initiativrik og handlekraftig person med god kunnskap og overblikk over jazzfeltet, til stillingen som fagansvarlig. Søknadsfrist er 21. oktober.

Norsk jazzforum er på jakt etter en initiativrik og handlekraftig person med god kunnskap og overblikk over jazzfeltet, til stillingen som fagansvarlig. I arbeidet med musikere, arrangører, utdanninger og festivaler, ønsker vi en medarbeider som kan forvaltning og prosjektledelse, har gode kommunikasjons- og samarbeidsevner, og som har god kjennskap til norsk musikk- og kulturliv, og jazzen spesielt.

Fagansvarlig er saksbehandler for Norsk jazzforums tilskuddsordninger, programmerer medlemsmøter og leder ulike prosjekter for og med medlemmene. Stillingen har hovedansvar for organisasjonens internasjonale arbeid og følger opp organisasjonens kunstneriske utvalg.

Kvalifikasjoner:
– God kunnskap om jazzfeltet
– Erfaring fra forvaltning og prosjektledelse
– Erfaring med søknad- og rapportskriving
– God kjennskap til norsk musikk- og kulturliv
– Gode organisatoriske evner
– Serviceinnstilling og god samarbeidsevne
– Dyktig på relasjonsbygging
– Strukturert og med stor arbeidskapasitet
– God muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk og engelsk

Personlige egenskaper og egnethet vil vektlegges.

Stillingen byr på spennende utfordringer og interessante oppgaver. Noe kvelds- og helgearbeid må påregnes.

Fast stilling. Lønn og tiltredelse etter avtale.

Norsk jazzforum holder til i Oslo sentrum i kontorfellesskap med administrasjonen i Nasjonal jazzscene og redaksjonen i magasinet Jazznytt.

Søknad med CV og referanser sendes på e-post til daglig leder, Gry Bråtømyr.

Søknadsfrist: 21.oktober 2020

For spørsmål, kontakt daglig leder Gry Bråtømyr på tlf: 99 72 19 52.

Fra forsiden

Nyheter

Makt og armlengder i kulturlivet

Forrige ukes statsbudsjettdebatt ga flere spørsmål enn svar rundt de strukturelle endringene som nå skjer i forvaltningen på kunst- og kulturfeltet. I en kronikk i Morgenbladet i dag løfter Norske Konsertarrangører, Ny musikk og Norsk jazzforum en del av utfordringene rundt armlengdes avstand-prinsippet og maktsentreringen disse endringene fører til.

Nyheter

Korrigering fra departementet om tilskudd til jazzen

Overraskelsen var stor da statsbudsjettet i forrige uke foreslo å legge fire regionale jazzsentre under forvaltning av Norsk jazzforum, og samtidig ga et kutt i støtten. Nå bekrefter departementet at kuttet var feil, og at alle er foreslått med 2020-støtte pluss prisjustering.

Meld deg på vårt nyhetsbrev