Nyheter

Klubbmøte i Oslo 21. mars

Norsk jazzforum inviterer alle klubbmedlemmer til det årlige medlemsmøte i Oslo lørdag 21. mars. Påmeldingsfrist er 9. mars.

Årets medlemsmøte for Norsk jazzforums klubbmedlemmer finner sted på Doga i Oslo lørdag 21. mars kl. 11:00 – 15:00. Blant temaene på årets klubbmøte finnes klimasmarte arrangementer, rekruttering til klubbfeltet, samt at vi får høre om gode prosjekter, i tillegg til at vi setter av god tid til å dele meninger og erfaringer. Det blir servert lunsj på stedet. Når møtet er ferdig er det ikke mindre enn to konserter som kan oppleves. Det blir en saksofonkveld, med Trio de Janeiro og Knut Riisnæs på Herr Nilsen, kl. 16:00, og Marius Neset Quintet på Nasjonal Jazzscene kl. 21:00. Vi har et begrenset antall billetter til konsertene, så det er først til mølla som gjelder. Mellom konsertene blir det servert middag. Vi kommer tilbake til hvor.

For å melde seg på møtet, bruk påmeldingsskjemaet under. Påmeldingsfristen er mandag 9. mars.

Påmelding klubbmøte 2020

    Dersom du ønsker å gå på konsert, kryss av på hvilken. Det er mulig å krysse av på begge. Vi minner om at det er begrenset antall plasser, og at det er prinsippet om førstemann og -kvinne som gjelder.

Fra forsiden

Nyheter

Lanserer digital ressurs for et musikkfelt i krise

De regionale kompetansesentrene har gått sammen om å opprettet ressursbanken Musikkhjemmekontoret, som samler, formidler og kommuniserer de viktigste ressursene og informasjonen for musikkfeltet under koronakrisen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev