Nyheter

Musikermøte i Oslo 31. januar

Norsk jazzforum inviterer alle musikermedlemmer til det årlige musikermøtet som finner sted fredag 31. januar på Kulturhuset i Oslo.

Norsk jazzforum inviterer musikermedlemmer til en en sosial møteplass med faglig innhold, utveksling av utfordringer og ideer og gode samtaler. Møtet starter kl 12, og det vil bli servert mat og drikke ved møteslutt kl 16. For de som ønsker inviteres det til konsert på kvelden med Tonbruket på Nasjonal jazzscene.

Aller siste frist for påmelding er søndag 26. januar. Meld deg på ved å sende en epost til oss. Husk å gi beskjed om du ønsker å være med på konsert på kvelden, og om det er noe vi må ta hensyn til vedrørende diett.

PROGRAM:

Laboratoriet, Kulturhuset (Youngs gate 6, Oslo)

11:45 – Kaffe og kanelboller
12:00 – Velkommen
12:15  – Informasjon fra Norsk jazzforum
12:30 – Grønne verktøy for turnélivet – Julie Forchammer (Vinjerock/Øya/Regnskogfondet)
13:00 – Kaffepause
13:15 – Psykisk helse i musikkbransjen – Innledning ved Christine Thomassen (Creo), innspill fra musikerne/arbeid i grupper
14:15 – Pause
14:30 – Musikerundersøkelsen 2019 og åpent forum – gjennomgang av innspill fra musikerundersøkelsen om Norsk jazzforums videre arbeid.
15:15 – Pause
15:30 – Jazznytt 18: Plateutgivelser – verdens dyreste visittkort? – Audun Vinger i samtale med Christian Meaas Svendsen (Nakama Records), Terje Pedersen (Drabant Music) og TBA
16:00 – Mat og drikke
17:00 – Slutt
21:00 – Konsert på Nasjonal jazzscene: Tonbruket

Fra forsiden

Nyheter

900 000 kroner tildelt i musiker- og bandstipend

Norsk jazzforum har tildelt 900 000 kroner i musiker- og bandstipend. - Musikerne mistet så godt som alt inntektsgrunnlag over natta da koronasituasjonen inntraff, og det er årsaken til at vi nå har framskyndet høstens stipender og nesten tredoblet den totale potten, sier daglig leder i Norsk jazzforum, Gry Bråtømyr.

Nyheter

Koronakrisens dramatiske konsekvenser for musikklivet

Musikkindustriens Næringsråds rapport om koronakrisens konsekvenser viser at store deler av musikknæringen ble lammet over natta 12. mars. Nær nitti prosent av planlagt konsertaktivitet i 2020 er avlyst, og hele næringskjeden opplever dramatisk inntektsfall.

Meld deg på vårt nyhetsbrev