Nyheter

Nye medlemssider

Norsk jazzforum har fått nye medlemssider, og her ligger blant annet tilskuddsordningene i en forbedret søknadsportal for medlemmer som ønsker å søke støtte.

På Norsk jazzforums nye medlemssider kan du nå søke Ad hoc-tilskudd.  Søknadsportalen ligger på medlemssiden under «søk tilskudd». Fra januar 2020 skal alle søknader gå igjennom den.

Selve søknadsskjemaet er relativt likt som tidligere. På medlemsside får man oversikt og status på alle registrerte saker, blant annet stauts på medlemskap og man kan laste ned medlemskort. Man får tilgang til å gjøre adresseendring selv.

For å ta i bruk den nye søknadsportalen må du gjøre følgende:

  • Gå til medlemssidene.
  • Klikk på «Logg inn»
  • Klikk på «Glemt passord» og skriv inn epostadressen din. NB! Det må være den samme epostadressen som du er registrert med hos oss. Ta kontakt hvis du er usikker på hvilken det er.
  • Du vil nå få en epost der du registrerer nytt passord.
  • Logg deg inn, og klikk på «Søk tilskudd».
  • NB. Søknader som er innvilget i den gamle portalen, skal fortsatt rapporteres på der.

Hvis du har spørsmål underveis, er det bare å ta kontakt med oss.

Fra forsiden

Nyheter

900 000 kroner tildelt i musiker- og bandstipend

Norsk jazzforum har tildelt 900 000 kroner i musiker- og bandstipend. - Musikerne mistet så godt som alt inntektsgrunnlag over natta da koronasituasjonen inntraff, og det er årsaken til at vi nå har framskyndet høstens stipender og nesten tredoblet den totale potten, sier daglig leder i Norsk jazzforum, Gry Bråtømyr.

Nyheter

Koronakrisens dramatiske konsekvenser for musikklivet

Musikkindustriens Næringsråds rapport om koronakrisens konsekvenser viser at store deler av musikknæringen ble lammet over natta 12. mars. Nær nitti prosent av planlagt konsertaktivitet i 2020 er avlyst, og hele næringskjeden opplever dramatisk inntektsfall.

Meld deg på vårt nyhetsbrev