Nyheter

Påmelding til Jazzahead 2020

Etter årets store partnerland-satsing på Jazzahead er det nå på tide å tenke på neste års utgave. Frist for «earlybird»-registrering er fredag 11. oktober, og siste frist for å søke om showcase er torsdag 31. oktober.

Norge var partnerland under Jazzahead 2019, jazzens viktigste internasjonale møteplass som årlig samler over 3000 bransjepersoner fra hele verden. Den norske tilstedeværelsen var naturlig nok ekstraordinær under årets partnerlandsatsing, 66 norske bransjefolk og 120 musikere fra 27 norske band deltok. I 2020 ønsker Norsk jazzforum og Music Norway å følge opp partnerlandsatsingen med en synlig tilstedeværelse, og inviterer som vanlig norske aktører til å delta på den norske standen.

Neste års Jazzahead som finner sted i Bremen 23.- 25. april 2020.

Påmeldingsprosedyre:
Frist for «earlybird»-registrering er fredag 11. oktober
Siste frist for å søke om showcase er torsdag 31. oktober

Man må registrere seg og betale en avgift, les mer HER.

Velg co-exhibitor under Music Norway – Stand 6E10
I kolonnen «Contact Name Main Exhibitor» skriv inn Aslak Oppebøen
Rabattkode er JA20RC6LS
Velg “reduced conditions of 130€ + 19% VAT”

Deretter kan du sende inn eventuell showcase-søknadene HER.
Frist 31. oktober.

Jazzahead har satt følgende kriterier for showcase-søknader: Det er kun påmeldte delegater og utstillere som kan søke om showcase. Hver utstiller og delegat kan kun søke om/foreslå ett band. Som musiker må du derfor melde deg på som delegat før du kan søke, eller eventuelt få ditt påmeldte management, plateselskap e.l. til å foreslå ditt band. Husk at det kan være nyttig å reise på Jazzahead selv om man ikke spiller.

Fra forsiden

Nyheter

Storbandprisen 2019 til Gunnar Gustavsen

Bandleder, arrangør og trombonist Gunnar Gustavsen i Hammerfest Storband ble lørdag 12. oktober hedret med Norsk jazzforums Storbandpris 2019. Gustavsen er en ildsjel som i en årrekke har arbeidet aktivt for jazzmiljøet både i Hammerfest og i hele Finnmark, og hans innsats har hatt enorm betydning for det lokale jazz- og musikklivet, sier Norsk jazzforum i sin begrunnelse for prisen.

Nyheter

– Kraftig økning en illusjon for musikkfeltet

Regjeringens forslag til kulturbudsjett for 2020 viser spissede tiltak, men Kulturdepartementets uttalelse om sterk økning er en illusjon for musikkfeltet, mener daglig leder i Norsk jazzforum, Gry Bråtømyr.

Meld deg på vårt nyhetsbrev