Nyheter

Velkommen til storbandmøte 12. oktober

12. oktober er det igjen duket for årets Storbandmøte på Lillestrøm. Vi håper å se mange representanter fra våre medlemsstorband, og ser frem til en dag med både sosialt og faglig utbytte.

Vårt årlige storbandmøte nærmer seg, der vi kan drøfte felles saker, utveksle erfaringer og få faglig påfyll. Vi håper at mange storband har anledning til å stille på møtet med én eller flere representanter.

Også i år legges møtet til lørdagen under Romerike Storbandfestival, nærmere bestemt 12. oktober kl. 10.00 – 15.00.

Meld deg på ved å bruke skjemaet nederst. Påmeldingsfrist er 20. september.

Mer info om programmet kommer om kort tid. Vi legger opp løpet slik at det vil være mulig å rekke konsertene lørdagen, som vi for øvrig også i år spanderer på storbandmøtets deltakere. Vi dekker også lunsj og middag.

Reise og overnatting
Norsk jazzforum vil dekke reise med rimeligste reisemåte for én representant pr. storband. Overnatting må den enkelte dekke selv. Lillestrøm ligger lett tilgjengelig for reisende både fra Oslo og fra Oslo Lufthavn Gardermoen. Kultursenteret ligger rett ved togstasjonen, og det er hyppige togavganger mellom Oslo og Lillestrøm, så overnatting i Oslo kan være et alternativ.

For spørsmål, kontakt Norsk jazzforum: tlf. 22 00 56 60, eller epost aleksander@jazzforum.no.

Kandidater til Storbandprisen 2019 – nominasjonsfrist 1. september!
Vi ønsker også å minne om at Norsk jazzforum skal dele ut Storbandprisen for 2019, og ønsker forslag til aktuelle kandidater.  Mer informasjon her.

Påmelding Storbandmøtet 2019

Fra forsiden

Nyheter

Norsk på Jazzahead

Liv Andrea Hauge Trio, Hilde Louise Asbjørnsen Quartet, Oddgeir Berg trio og Trondheim Jazzorkester med Marianna Sangita Røe spiller på bransjemessa Jazzahead i Tyskland neste uke. Norsk jazzforum og Music Norway er som vanlig på plass med norsk stand.

Nyheter

Bliss Quintet sikret siste finaleplass

Det ble Bliss Quintet som torsdag kveld på Nasjonal jazzscene sikret seg den fjerde og siste finaleplassen i årets Jazzintro. Under Moldejazz i juli skal bandet spille om tittelen Årets unge jazzmusikere 2024 samt en lanseringspakke fra Norsk jazzforum med festivalturné og mentorprogram.

Meld deg på vårt nyhetsbrev