Nyheter

Norsk jazzforum søker ny medarbeider

Norsk jazzforum er på jakt etter en initiativrik og handlekraftig person med god kunnskap og overblikk over jazzfeltet, til stillingen som fagansvarlig. Søknadsfrist er 3. mai 2019.

Norsk jazzforum er på jakt etter en initiativrik og handlekraftig person med god kunnskap og overblikk over jazzfeltet, til stillingen som fagansvarlig. I arbeidet med musikere, arrangører, utdanninger og festivaler,  ser vi etter en dyktig medarbeider som kan forvaltning og prosjektledelse, har gode kommunikasjons- og samarbeidsevner, og som har god kjennskap til norsk musikk- og kulturliv, og jazzen spesielt. Fagansvarlig er saksbehandler for Norsk jazzforums tilskuddsordninger, programmerer medlemsmøter og leder ulike prosjekter for og med medlemmene. Stillingen har hovedansvar for organisasjonens internasjonale arbeid og er sekretær for organisasjonens kunstneriske utvalg.

Kvalifikasjoner:
• God kunnskap om jazzfeltet
• Erfaring fra forvaltning og prosjektledelse
• Erfaring med søknad- og rapportskriving
• God kjennskap til norsk musikk- og kulturliv
• Gode organisatoriske evner
• Serviceinnstilling og god samarbeidsevne
• Dyktig på relasjonsbygging
• Strukturert og med stor arbeidskapasitet
• Relevant utdanning fra universitet eller høgskole
• God muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk og engelsk

Personlige egenskaper og egnethet vil vektlegges.
Fast stilling. Lønn og tiltredelse etter avtale.

Stillingen byr på spennende utfordringer og interessante oppgaver. Noe kvelds- og helgearbeid må påregnes i forbindelse med ulike medlemsaktiviteter.

Norsk jazzforum holder til i Oslo sentrum i kontorfellesskap med administrasjonen i Nasjonal jazzscene og redaksjonen i magasinet Jazznytt.

Søknad med CV og referanser sendes på e-post til daglig leder Gry Bråtømyr.
Søknadsfrist 3. mai 2019

For spørsmål, kontakt daglig leder Gry Bråtømyr på tlf: 99 72 19 52.

Om Norsk jazzforum:
Norsk jazzforum er en medlems- og interesseorganisasjon som samler det norske jazzmiljøet, og arbeider for å fremme den norske jazzens vilkår kulturpolitisk og kunstnerisk. Vi organiserer 25 jazzfestivaler, 82 jazzklubber, 130 storband, 685 profesjonelle musikere, 70 jazzstudenter, 5 regionale jazzsenter, 3 høyere jazzutdanninger og en Nasjonal jazzscene. Norsk jazzforums primære mål er å bidra til at jazz spres til et bredest mulig publikum i Norge, markere norsk jazz nasjonalt og internasjonalt samt å jobbe for å bedre rammebetingelsene for norsk jazz. Organisasjonens drift er basert på offentlige midler som går direkte ut til det norske jazzmiljøet i form av ulike tilskuddsordninger til musikere/band, arrangører og storband. Norsk jazzforum arrangerer møteplasser og gjennomfører ulike prosjekter for og med medlemmene, både i egen regi og i samarbeid med andre.

 

Fra forsiden

Nyheter

Norsk på Jazzahead

Liv Andrea Hauge Trio, Hilde Louise Asbjørnsen Quartet, Oddgeir Berg trio og Trondheim Jazzorkester med Marianna Sangita Røe spiller på bransjemessa Jazzahead i Tyskland neste uke. Norsk jazzforum og Music Norway er som vanlig på plass med norsk stand.

Nyheter

Bliss Quintet sikret siste finaleplass

Det ble Bliss Quintet som torsdag kveld på Nasjonal jazzscene sikret seg den fjerde og siste finaleplassen i årets Jazzintro. Under Moldejazz i juli skal bandet spille om tittelen Årets unge jazzmusikere 2024 samt en lanseringspakke fra Norsk jazzforum med festivalturné og mentorprogram.

Meld deg på vårt nyhetsbrev