Nyheter

Høringssvar om regionreformen

Norsk jazzforum har levert høringssvar til kommunal- og moderniseringsdepartementets rapport «Regionreformen: Desentralisering av oppgaver fra staten til fylkeskommunene».

Et ekspertutvalg nedsatt av kommunal- og moderniseringsdepartementet har vurdert nye oppgaver til fylkeskommunene, og rapporten ble nylig lagt ut på høring. Norsk jazzforum har sendt høringsinnspill til Del V Kultur og kulturminnevern, 15 KULTUR.
Hele høringssvaret kan lastes ned her: Høringssvar til rapport fra ekspertutvalget som har vurdert nye oppgaver til fylkeskommunene_Norsk jazzforum

Fra forsiden

Nyheter

Norsk gallakonsert åpner Jazzahead 2019

Mathias Eick Quintet og Trail of Souls, med Solveig Slettahjell, Knut Reiersrud og In the country, åpner Jazzahead i Tyskland i april neste år. Norge er valgt ut som partnerland i 2019, og norsk kultur vil prege verdens største jazzmesse og byen Bremen.

Nyheter

Norske jazzkometer til London Jazz Festival

Det norske bandet BounceAlarm! er ett av fem nordiske band som deltar i Nordic Jazz Comets, et arrangement som presenterer ny, nordisk jazz for et internasjonalt publikum, under London Jazz Festival i november.

Meld deg på vårt nyhetsbrev