Nyheter

Ønsker bidrag til ny trippel promo-CD

I samarbeid med UD skal Norsk jazzforum produsere en ny utgave, den åttende i rekken, av den triple promo CD-boksen jazzCD.no. Utvidet frist for å sende inn bidrag er 11. september.

JazzCD.no er en promo CD-boks som har som formål å presentere norsk jazz i utlandet. CD-boksen skal trykkes i 5000 eksemplarer og vil de neste to årene distribueres til musikkambassadører, festivaler, jazzklubber, radiostasjoner og musikkjournalister internasjonalt. I tillegg skal den benyttes ved representasjon både i Norge og i utlandet hvor det er ønskelig å presentere kvaliteten på norsk jazz. Den vil også bli distribuert gjennom alle UDs utenriksstasjoner.

JazzCD.no består av tre CD-er med totalt 40-50 spor av like mange band/artister. Musikken skal velges ut på bakgrunn av jazzutgivelser utgitt i 2017, eller som er planlagt utgitt i 2017/2018. De utvalgte artistene må alle ha planer eller ambisjoner om å arbeide internasjonalt. En redaksjonskomité med representanter fra Norsk jazzforum, UD og andre eksterne jazzaktører vil være ansvarlig for utvalget.

Søk om å bli med
Har du utgivelser du mener bør være med, må du sende fire fysiske eksemplar, enten av den ferdige produksjonen eller en demo på hva som skal utgis, til Norsk jazzforum. Kom gjerne også med forslag til låtvalg.  I tillegg må vi ha følgende informasjon; artist, komponist, tittel på CD, navn på alle musikere, plateselskap, kontaktinformasjon til booking og nettadresser. Du har selv ansvaret for at innsendte forslag er godkjent og klarert til bruk på denne promo CD-boksen.
Norsk jazzforum gjør oppmerksom på at det ved forrige runde kom over 150 søknader til 43 spor. Det vil dessverre ikke bli plass til alle som søker. De som får plass på promo CD-boksen vil bli kontaktet innen 2. oktober.

Innsendte bidrag må være Norsk jazzforum i hende innen 11. september 2017!

Bidrag sendes til:
Norsk jazzforum
Grensen 18
0159 Oslo
merk konvolutten “jazzcd.no”

For spørsmål om jazzCD.no kontakt:
Øyvind Skjerven Larsen på  epost eller telefon: 9303 03109.

 

Fra forsiden

Nyheter

Vinterjazz med lokale helter og skinnende stjerner

Fredag 26. januar går startskuddet for Vinterjazz, den 10 dager lange jazzmønstringen med mer enn 70 konserter i om lag 30 jazzklubber over hele landet. Fram til 4. februar skal et stort antall lokale helter, nasjonale topputøvere og enkelte internasjonale navn i aksjon, blant dem Come Shine, Nils Petter Molvær, Gard Nilssen's Acoustic Unity, Billy Cobham Band og Adam Baldych Quartet.

Nyheter

Jazzlansering i New York

I midten av januar blir norsk jazz markert i New York. Gard Nilssen’s Acoustic Unity og Rohey spiller under Winter Jazzfest, og Norsk jazzforum lanserer den åttende utgaven av promocden JazzCD.no.

Meld deg på vårt nyhetsbrev