Nyheter

Europeisk jazzkonferanse i Budapest i september

Siste langhelg i september møtes jazzaktører fra hele Europa til European Jazz Conferance i Budapest, Ungarn. Konferansen er åpen for alle og siste frist for påmelding er 10. september.

Det blir tre hele dager med foredrag, paneldebatter og workshops, og på kveldene blir det showcasekonserter. Hele programmet for European Jazz Conferance finnes her.
Det er Europe Jazz Network, en medlemsorganisasjon som samler nærmere hundre jazzarrangører og -organisajoner fra hele Europa, som er arrangør. Konferansen skal være en møteplass for fagfolk for utvikling av nye prosjekter, samarbeid og deling av kompetanse.

European Jazz Conference arrangeres 24. – 27. september i Budapest, Ungarn. Konferansen er åpen for alle. Deltageravgift er 100 Euro.   Påmeldingsfrist er 10. september.

Fra forsiden

Nyheter

TONO og NMR enige om arrangørlag-avtale

TONO og Norsk musikkråd (NMR) har kommet til enighet om en avtale for arrangørlag. Avtalen, som kun gjelder for 2018, omfatter 250 arrangørlag som er medlemmer av AKKS, FolkOrg, Klassisk, Norsk Bluesunion, Norsk jazzforum og Norsk Viseforum.

Nyheter

Høringssvar om regionreformen

Norsk jazzforum har levert høringssvar til kommunal- og moderniseringsdepartementets rapport "Regionreformen: Desentralisering av oppgaver fra staten til fylkeskommunene".

Meld deg på vårt nyhetsbrev