Nyheter

Europeisk jazzkonferanse i Budapest i september

Siste langhelg i september møtes jazzaktører fra hele Europa til European Jazz Conferance i Budapest, Ungarn. Konferansen er åpen for alle og siste frist for påmelding er 10. september.

Det blir tre hele dager med foredrag, paneldebatter og workshops, og på kveldene blir det showcasekonserter. Hele programmet for European Jazz Conferance finnes her.
Det er Europe Jazz Network, en medlemsorganisasjon som samler nærmere hundre jazzarrangører og -organisajoner fra hele Europa, som er arrangør. Konferansen skal være en møteplass for fagfolk for utvikling av nye prosjekter, samarbeid og deling av kompetanse.

European Jazz Conference arrangeres 24. – 27. september i Budapest, Ungarn. Konferansen er åpen for alle. Deltageravgift er 100 Euro.   Påmeldingsfrist er 10. september.

Fra forsiden

Nyheter

Vinterjazz med lokale helter og skinnende stjerner

Fredag 26. januar går startskuddet for Vinterjazz, den 10 dager lange jazzmønstringen med mer enn 70 konserter i om lag 30 jazzklubber over hele landet. Fram til 4. februar skal et stort antall lokale helter, nasjonale topputøvere og enkelte internasjonale navn i aksjon, blant dem Come Shine, Nils Petter Molvær, Gard Nilssen's Acoustic Unity, Billy Cobham Band og Adam Baldych Quartet.

Nyheter

Jazzlansering i New York

I midten av januar blir norsk jazz markert i New York. Gard Nilssen’s Acoustic Unity og Rohey spiller under Winter Jazzfest, og Norsk jazzforum lanserer den åttende utgaven av promocden JazzCD.no.

Meld deg på vårt nyhetsbrev