Nyheter

Europeisk jazzkonferanse i Budapest i september

Siste langhelg i september møtes jazzaktører fra hele Europa til European Jazz Conferance i Budapest, Ungarn. Konferansen er åpen for alle og siste frist for påmelding er 10. september.

Det blir tre hele dager med foredrag, paneldebatter og workshops, og på kveldene blir det showcasekonserter. Hele programmet for European Jazz Conferance finnes her.
Det er Europe Jazz Network, en medlemsorganisasjon som samler nærmere hundre jazzarrangører og -organisajoner fra hele Europa, som er arrangør. Konferansen skal være en møteplass for fagfolk for utvikling av nye prosjekter, samarbeid og deling av kompetanse.

European Jazz Conference arrangeres 24. – 27. september i Budapest, Ungarn. Konferansen er åpen for alle. Deltageravgift er 100 Euro.   Påmeldingsfrist er 10. september.

Fra forsiden

Nyheter

Storbandprisen 2017 tildelt Marius Stenberg

Leder av Prime Time Orchestra og mangeårig lokal ildsjel i Bærum, Marius Stenberg, ble lørdag 14. oktober hedret med Norsk jazzforums Storbandpris 2017. Marius Stenberg har i en årrekke vært en sterk bidragsyter til å fremme storbandmusikken lokalt, og har gjort en formidabel innstas for å gi plass og løfte fram unge talenter.

Nyheter

Storbandhåndboka i ny drakt

Norsk jazzforums elektroniske Storbandhåndbok, som opprinnelig ble lansert i 2012, har gjennomgått en ansiktsløftning. Språk og innhold er gjennomgått, designen frisket opp, og vi har et oppdatert dokument som kan være til hjelp for alle storband der ute.

Meld deg på vårt nyhetsbrev