Nyheter

Storbandmøtet legges til Romerike Storbandfestival

Norsk jazzforum inviterer alle storbandmedlemmer til møte under Romerike Storbandfestival i Lillestrøm lørdag 10. oktober 2015.

Norsk jazzforum inviterer alle storbandmedlemmer til organisasjonens årlige storbandmøte – en møteplass hvor vi kan drøfte felles saker, utveksle erfaringer og få faglig påfyll. Vi håper at mange storband har anledning til å stille på møtet med én eller flere representanter.  Én representant fra hvert storband vil få dekket utgifter til reise på rimeligste mulig måte av Norsk jazzforum.

Møtet legges til Romerike Storbandfestival i Lillestrøm
I år har vi valgt å legge storbandmøtet til en spennende og i aller høyeste grad aktuell arena for våre storbandmedlemmer. Romerike Storbandfestival, som i oktober arrangeres for syvende gang, samler noen av landets beste storband over tre scener i løpet av én kveld.  Festivalen har i løpet av kort tid etablert seg som en av landets viktigste møteplasser for storband, og i 2013 ble festivalen hedret med Norsk jazzforums Storbandpris.

Norsk jazzforum inviterer til storbandmøtet, med faglig innhold og sosialt, lørdag fra kl 10:00 til 15:30 på Lillestrøm Kultursenter. Deretter inviterer vi storbandmøtedeltakerne til felles middag, før festivalen braker løs kl 17:00.  Det vil derfor være fullt mulig å kombinere møtet med festivalen. Deltakere på storbandmøtet vil få gratis inngang på Storbandfestivalen.

Reise og overnatting
Norsk jazzforum vil dekke reise for én representant per storband. Overnatting må den enkelte dekke selv, men vi kan tilby god pris på nærliggende hoteller for deltakerne. Lillestrøm ligger lett tilgjengelig for reisende både fra Oslo og fra Oslo Lufthavn, Gardermoen med kun ti minutters togreise. Kultursenteret ligger rett ved togstasjonen, og det er hyppige togavganger mellom Oslo og Lillestrøm, så det er anledning til å overnatte i Oslo og reise til Lillestrøm.  

Påmeldingsfrist er 1. september 2015.
For påmelding eller spørsmål, kontakt Norsk jazzforum: tlf. 22 00 56 60 norsk@jazzforum.no

Kandidater til Storbandprisen 2015 – nominasjonsfrist 1. september!
Vi ønsker også å minne om at Norsk jazzforum skal dele ut Storbandprisen for 2015, og ønsker forslag til aktuelle kandidater.  Vi oppfordrer spesielt til nominasjon av kvinnelige kandidater. Mer informasjon her.

Fra forsiden

Nyheter

Storbandprisen 2019 til Gunnar Gustavsen

Bandleder, arrangør og trombonist Gunnar Gustavsen i Hammerfest Storband ble lørdag 12. oktober hedret med Norsk jazzforums Storbandpris 2019. Gustavsen er en ildsjel som i en årrekke har arbeidet aktivt for jazzmiljøet både i Hammerfest og i hele Finnmark, og hans innsats har hatt enorm betydning for det lokale jazz- og musikklivet, sier Norsk jazzforum i sin begrunnelse for prisen.

Nyheter

Påmelding til Jazzahead 2020

Etter årets store partnerland-satsing på Jazzahead er det nå på tide å tenke på neste års utgave. Frist for «earlybird»-registrering er fredag 11. oktober, og siste frist for å søke om showcase er torsdag 31. oktober.

Meld deg på vårt nyhetsbrev