Nyheter

MAU årsmøte og klubbmøte i 2014

Musikernes arbeidsutvalg i Norsk jazzforum (MAU) innkaller alle musikermedlemmer til årsmøte 13. januar 2014. Jazzklubber fra hele landet inviteres til møte 8. mars 2014.

MAU årsmøte
Musikernes arbeidsutvalg i Norsk jazzforum (MAU) innkaller til årsmøte for musikermedlemmene i Norsk jazzforum mandag 13. januar 2014. Her får du informasjon om hva som beveger seg i Norsk jazzforum, og mulighet til å påvirke arbeidet videre for norsk jazz og norske jazzmusikere. I år som i fjor vil vi bruke det meste av møtetiden på diskusjon i grupper, hvor du får mulighet til å treffe andre musikere og diskutere saker som angår alle i det norske jazzmiljøet. Møtet varer til vi er ferdige, sannsynligvis rundt kl. 17. Det blir servert lunsj og forfriskninger underveis, og vi oppfordrer til å sette av kvelden til sosialt samvær på et av Grünerløkkas mange serverings-steder og vannhull.

Dato: Mandag 13. januar 2014
Tid: kl. 11:00 – ca. 17:00
Sted: DogA, Hausmanns g 16, Oslo

Påmelding til Norsk Jazzforum innen 15. desember 2013.

Reiserefusjon
Vi minner om at tilreisende musikermedlemmer av Norsk jazzforum får dekket utgifter til reise på rimeligste måte.  Alle bestiller egen reise og får beløpet refundert ved levering av bilag til Norsk jazzforum.

Norsk jazzforums klubbmøte
Lørdag 8. mars 2014 inviterer Norsk jazzforum alle landets medlemklubber til klubbmøte i Oslo. Her blir det mulighet for faglig påfyll og utveksling av erfaringer for arrangører. Merk dere datoen allerede nå. Invitasjon og program sendes ut på nyåret. Møtet avsluttes med felles middag og konsert.

Reisestøtte
Vi ønsker gjerne flere deltakere fra hver klubb. Én representant fra hver klubb vil få dekket utgifter til reise på rimeligste måte av Norsk jazzforum. Alle bestiller egen reise og får beløpet refundert ved levering av bilag til Norsk jazzforum.

Fra forsiden

Nyheter

Ny medlemsavtale på festivalartikler

Norsk jazzforum har inngått avtale med Artisti Profil som gir våre medlemmer, både festivaler og andre medlemsgrupper, rabatter på t-skjorter og festivalartikler.

Nyheter

Norsk på Jazzahead

Liv Andrea Hauge Trio, Hilde Louise Asbjørnsen Quartet, Oddgeir Berg trio og Trondheim Jazzorkester med Marianna Sangita Røe spiller på bransjemessa Jazzahead i Tyskland neste uke. Norsk jazzforum og Music Norway er som vanlig på plass med norsk stand.

Meld deg på vårt nyhetsbrev