Nyheter

Internasjonal jazzmesse

I april 2014 er det igjen klart for den internasjonale jazzens store møteplass, Jazzahed i Bremen, Tyskland. Norsk jazzforum og Music Norway inviterer norske aktører til felles stand.

Jazzahead, som arrangeres 24. -27. april 2014, har etablert seg som den viktigste møteplassen for jazz i Europa med over 11 000 besøkende, inkludert 2500 profesjonelle deltakere fra 48 ulike land.  Messehallen inneholder over 600 utstillere innenfor plateselskap, agenter, spillesteder, musikere, media m.m. På Jazzahead 2013 deltok hele 40 norske aktører på den norske standen, en markant økning fra tidligere år.

– Jazzahead har utviklet seg til å bli den viktigste møteplassen for internasjonal jazz, og interessen fra norske aktører er økende. Vi satser derfor større i 2014, med bedre plass og flere fasiliteter, forteller Øyvind Skjerven Larsen, prosjektansvarlig i Norsk jazzforum. Norsk jazzforum og Music Norway håper norske aktører innen jazzfeltet vil prioritere Jazzahead som arena også neste år.

Meld deg på som delegat
Påmeldingsskjema finner du her.  Du registrere først en konto, deretter logger du inn for å registrere deg som exhibitor. NB! Det er viktig at du fyller inn Co-Exhibitor of Music Norway og ikke Main Exhibitor. Fyll inn stand nr E04. På denne måten blir du knyttet til den norske standen.  Påmeldingsavgiften faktureres direkte fra Jazzahead.

Viktig utstillingsvindu
Med over 250 konsert- og festivalarrangører fra hele verden på plass i Bremen, er Jazzahead et viktig utstillingsvindu for norske jazzmusikere. Kampen om en plass i konsert- og showcaseprogrammet er stor. For å kunne søke om plass i showcaseprogrammet, må man være registrert exhibitor eller co-exhibitor. Søknadsfrist er 31. oktober 2013.

Helge Lien Trio spilte på Jazzahead 2013 (foto: Luca Vitali)

Fra forsiden

Nyheter

Norsk på Jazzahead

Liv Andrea Hauge Trio, Hilde Louise Asbjørnsen Quartet, Oddgeir Berg trio og Trondheim Jazzorkester med Marianna Sangita Røe spiller på bransjemessa Jazzahead i Tyskland neste uke. Norsk jazzforum og Music Norway er som vanlig på plass med norsk stand.

Nyheter

Bliss Quintet sikret siste finaleplass

Det ble Bliss Quintet som torsdag kveld på Nasjonal jazzscene sikret seg den fjerde og siste finaleplassen i årets Jazzintro. Under Moldejazz i juli skal bandet spille om tittelen Årets unge jazzmusikere 2024 samt en lanseringspakke fra Norsk jazzforum med festivalturné og mentorprogram.

Meld deg på vårt nyhetsbrev