Nyheter

Viktig tysk møteplass

Jazzahead i Bremen er den viktigste nettverksplattformen i europeisk jazz. Meld deg på den koordinerte norske deltagelsen.

Jazzahead foregår 25. – 28. april, og du kan melde deg på den norske standen som delegat fram til ti dager før arrangementet. Da vil man få en arbeidsplass å jobbe ut fra og man blir en del av den koordinerte norske deltagelsen.

Hvis man ønsker plass i den trykte versjonen av programmet må man melde seg på før 8. mars. Det vil også bli produsert en egen norsk trykksak som vil profilere norske standeltakere og artister på programmet. Mer informasjon om dette vil følge.

Lien/Berge
Helge Lien Trio er bekreftet til det offisielle programmet som en del av European Night.
Mer info om Liens deltagelse her.

Andrea Rydin Berge vil spille som en del av Skoda Clubnight.
Mer info om Rydin Berges deltagelse her.

Norsk jazzforum vil også arrangere en nordisk nettverkingsmottakelse i samarbeid med Music Norway og de andre nordiske landene.

Viktig arena
Jazzahead har etablert seg som den viktigste møteplassen for jazz i Europa med over 7000 besøkende, inkludert 2250 profesjonelle deltakere fra 31 ulike land. Messehallen inneholder over 500 utstillere innenfor plateselskap, agenter, spillesteder, media m.m.

I 2012 deltok hele 36 norske aktører på Jazzahead. Music Norway og Norsk jazzforum ønsker å jobbe videre med denne trenden og fortsetter samarbeidet for årets utgave av Jazzahead.

Norske aktører inviteres til å delta på en felles norsk stand som utstiller, og slik benytte fasilitetene ved standen. Vi har booket samme stand som de forrige årene, og håper norske aktører innen jazzfeltet vil prioritere Jazzahead som arena også neste år

Påmelding
Påmeldingsskjema finner du her.

Du registrerer først en konto, deretter logger du inn for å registrere deg som exhibitor.

Det er viktig at man fyller inn Co-Exhibitor of Music Norway og ikke Main Exhibitor. Fyll inn stand nr E04. På denne måten blir du knyttet til den norske standen. Påmeldingsavgiften faktureres direkte fra Jazzahead.

For spørsmål, ta kontakt med Jonas Vebner på Music Norway sitt Central European kontor: jonas@musicnorway.no eller Øyvind Skjerven Larsen på Norsk jazzforum: oyvind@jazzforum.no

Tekst: Music Norway
Foto: Andreas Frøland

Fra forsiden

Nyheter

I Like To Sleep gir stafettpinnen vidare

I løpet av det siste året har Årets unge jazzmusikarar 2018, I Like to Sleep, vore på turné, fått mentorrettleiing og spelt inn plate. Fristen for å søke Jazzintro 2020 er rett rundt rundt hjørnet – 1. november.

Nyheter

Storbandprisen 2019 til Gunnar Gustavsen

Bandleder, arrangør og trombonist Gunnar Gustavsen i Hammerfest Storband ble lørdag 12. oktober hedret med Norsk jazzforums Storbandpris 2019. Gustavsen er en ildsjel som i en årrekke har arbeidet aktivt for jazzmiljøet både i Hammerfest og i hele Finnmark, og hans innsats har hatt enorm betydning for det lokale jazz- og musikklivet, sier Norsk jazzforum i sin begrunnelse for prisen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev