Nyheter

Viktig tysk møteplass

Jazzahead i Bremen er den viktigste nettverksplattformen i europeisk jazz. Meld deg på den koordinerte norske deltagelsen.

Jazzahead foregår 25. – 28. april, og du kan melde deg på den norske standen som delegat fram til ti dager før arrangementet. Da vil man få en arbeidsplass å jobbe ut fra og man blir en del av den koordinerte norske deltagelsen.

Hvis man ønsker plass i den trykte versjonen av programmet må man melde seg på før 8. mars. Det vil også bli produsert en egen norsk trykksak som vil profilere norske standeltakere og artister på programmet. Mer informasjon om dette vil følge.

Lien/Berge
Helge Lien Trio er bekreftet til det offisielle programmet som en del av European Night.
Mer info om Liens deltagelse her.

Andrea Rydin Berge vil spille som en del av Skoda Clubnight.
Mer info om Rydin Berges deltagelse her.

Norsk jazzforum vil også arrangere en nordisk nettverkingsmottakelse i samarbeid med Music Norway og de andre nordiske landene.

Viktig arena
Jazzahead har etablert seg som den viktigste møteplassen for jazz i Europa med over 7000 besøkende, inkludert 2250 profesjonelle deltakere fra 31 ulike land. Messehallen inneholder over 500 utstillere innenfor plateselskap, agenter, spillesteder, media m.m.

I 2012 deltok hele 36 norske aktører på Jazzahead. Music Norway og Norsk jazzforum ønsker å jobbe videre med denne trenden og fortsetter samarbeidet for årets utgave av Jazzahead.

Norske aktører inviteres til å delta på en felles norsk stand som utstiller, og slik benytte fasilitetene ved standen. Vi har booket samme stand som de forrige årene, og håper norske aktører innen jazzfeltet vil prioritere Jazzahead som arena også neste år

Påmelding
Påmeldingsskjema finner du her.

Du registrerer først en konto, deretter logger du inn for å registrere deg som exhibitor.

Det er viktig at man fyller inn Co-Exhibitor of Music Norway og ikke Main Exhibitor. Fyll inn stand nr E04. På denne måten blir du knyttet til den norske standen. Påmeldingsavgiften faktureres direkte fra Jazzahead.

For spørsmål, ta kontakt med Jonas Vebner på Music Norway sitt Central European kontor: jonas@musicnorway.no eller Øyvind Skjerven Larsen på Norsk jazzforum: oyvind@jazzforum.no

Tekst: Music Norway
Foto: Andreas Frøland

Fra forsiden

Nyheter

Jazzintro-startskudd på Moldejazz

Koronakrisen avlyste alle fire innledende runder av Jazzintro 2020, men nå legges det et nytt løp med konserter. Startskuddet går på Moldejazz i juli med finale i Oslo i desember.

Meld deg på vårt nyhetsbrev