Nyheter

Ny medarbeider i Norsk jazzforum

Øyvind Skjerven Larsen er ansatt som ny prosjektansvarlig i Norsk jazzforum. Han kommer fra stillingen som prosjektleder i Music Export Norway. Skjerven Larsen tiltrer stillingen 1. januar 2013.

– Vi er veldig glade for å få Øyvind med på laget, sier daglig leder i Norsk jazzforum, Tore Flesjø.    – Han har bred erfaring fra norsk musikkliv, et godt kontaktnett i jazzen og besitter gode kunnskaper om norsk og internasjonal jazz. Øyvind startet karrieren som sivilarbeider i Norsk jazzforum, og er nå endelig tilbake i jazzens tjeneste, sier Flesjø.

Øyvind Skjerven Larsen har bakgrunn som blant annet label manager for jazz og klassisk i Universal Music og var med i oppstarten av Konsertforeninga Blå. Han har også arbeidet som selvstendig næringsdrivende med NORCD, Rune Grammofon, Jazzland og Oslo Jazzfestival.  I stillingen som prosjektleder i MEN har Øyvind Skjerven Larsen hatt et tett og godt samarbeid med jazzfeltet, gjennom blant annet Silver City Sounds under Kongsberg Jazzfestival og den internasjonale konferansen JazzAhead.

Øyvind Skjerven Larsen overtar stillingen etter Vidar Bråthen som har gått over i ny jobb i Norsk kulturråd. Skjerven Larsen tiltrer stillingen 1. januar 2013.

Fra forsiden

Nyheter

Lanserer digital ressurs for et musikkfelt i krise

De regionale kompetansesentrene har gått sammen om å opprettet ressursbanken Musikkhjemmekontoret, som samler, formidler og kommuniserer de viktigste ressursene og informasjonen for musikkfeltet under koronakrisen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev