Nyheter

Norsk representasjon på Jazzahead!

Europas viktigste møteplass for jazz, Jazzahead!, går av stabelen 19. – 22. april. Norge er representert i både konsertprogrammet og i messehallen.

Torsdag 19. april går startskuddet for Jazzahead!, en av de viktigste møteplassene for jazzfolk fra hele verden.  Bransjetreffet Jazzahead! vokser seg stadig større, og i 2012 var det 265 band fra 27 forskjellige land som søkte om plass i festivalprogrammet, som rommer 36 showcaser. Dette er en økning på 50 prosent, noe som gjenspeiler den store interessen for arrangementet.

Norsk på konsertprogrammet
Norge blir representert ved Marius Neset, Trondheim jazzorkester, Solveig Slettahjell/Morten Qvenild og Fattigfolket. Trondheim Jazzorkester skal framføre Eirik Hegdals produksjon “Sidewalk Comedy” som ble urframført på Vossa Jazz i fjor.

Felles norsk stand
I år som de tre foregående år har Norsk jazzforum og Music Export Norway invitert norske aktører til å delta på en felles norsk stand. Her skal norsk jazz presenteres for den internasjonale bransjen, og både musikere, plateselskap, management og bookingbyråer er tilknyttet den norske møteplassen.

Fra forsiden

Nyheter

– Stor tro på potensialet

Marthe Heggenhougen er plukket ut i BAKFOLK-programmet. Norsk jazzforum og Music Norway står bak BAKFOLK, et rekrutteringsprogram for bransjetalenter innen booking og management i jazzen.

Nyheter

Ønsker bidrag til ny trippel promo-CD

I samarbeid med UD skal Norsk jazzforum produsere en ny utgave, den åttende i rekken, av den triple promo CD-boksen jazzCD.no. Utvidet frist for å sende inn bidrag er 11. september.

Meld deg på vårt nyhetsbrev