Nyheter

Norsk representasjon på Jazzahead!

Europas viktigste møteplass for jazz, Jazzahead!, går av stabelen 19. – 22. april. Norge er representert i både konsertprogrammet og i messehallen.

Torsdag 19. april går startskuddet for Jazzahead!, en av de viktigste møteplassene for jazzfolk fra hele verden.  Bransjetreffet Jazzahead! vokser seg stadig større, og i 2012 var det 265 band fra 27 forskjellige land som søkte om plass i festivalprogrammet, som rommer 36 showcaser. Dette er en økning på 50 prosent, noe som gjenspeiler den store interessen for arrangementet.

Norsk på konsertprogrammet
Norge blir representert ved Marius Neset, Trondheim jazzorkester, Solveig Slettahjell/Morten Qvenild og Fattigfolket. Trondheim Jazzorkester skal framføre Eirik Hegdals produksjon “Sidewalk Comedy” som ble urframført på Vossa Jazz i fjor.

Felles norsk stand
I år som de tre foregående år har Norsk jazzforum og Music Export Norway invitert norske aktører til å delta på en felles norsk stand. Her skal norsk jazz presenteres for den internasjonale bransjen, og både musikere, plateselskap, management og bookingbyråer er tilknyttet den norske møteplassen.

Fra forsiden

Nyheter

Jazzintro-startskudd på Moldejazz

Koronakrisen avlyste alle fire innledende runder av Jazzintro 2020, men nå legges det et nytt løp med konserter. Startskuddet går på Moldejazz i juli med finale i Oslo i desember.

Meld deg på vårt nyhetsbrev