Nyheter

– Tillit til at styret ordner opp i Vestnorsk jazzsenter

Daglig leder i Norsk jazzforum, Tore Flesjø, sier han har tillit til at styret i Vestnorsk jazzsenter håndterer saken på best mulig måte, og viser til helgens oppslag i BT.

– Norsk jazzforum er gjort kjent med at det foregår en personalsak i Vestnorsk jazzsenter og at det nå er engasjert en ny midlertidig ledelse. Vi har tillit til at styret i Vestnorsk Jazzsenter, sammen med ledelsen, vil fortsette det gode arbeidet for jazzen i regionen, sier daglig leder i Norsk jazzforum, Tore Flesjø.

Det ble i helgen kjent gjennom et oppslag i Bergens Tidende at styret i Vestnorsk jazzsenter har sagt opp to ansatte og gått til politianmeldelse for det de mener er regnskapsrot .

– Hvis sider ved driften av VNJS har hatt den karakter som Bergens Tidende presenterte i avisen nå i helgen, så er dette selvfølgelig uakseptabelt og ligger på siden av de oppgavene VNJS som et av fem regionale jazzsentre er etablert for å arbeide med, sier styreleder i Norsk jazzforum, Odd Erik Hansgaard. – Norsk jazzforum har tiltro til at styret i VNJS løser dette på best mulig måte, avslutter Hansgaard.

Fra forsiden

Nyheter

Norsk på Jazzahead

Liv Andrea Hauge Trio, Hilde Louise Asbjørnsen Quartet, Oddgeir Berg trio og Trondheim Jazzorkester med Marianna Sangita Røe spiller på bransjemessa Jazzahead i Tyskland neste uke. Norsk jazzforum og Music Norway er som vanlig på plass med norsk stand.

Nyheter

Bliss Quintet sikret siste finaleplass

Det ble Bliss Quintet som torsdag kveld på Nasjonal jazzscene sikret seg den fjerde og siste finaleplassen i årets Jazzintro. Under Moldejazz i juli skal bandet spille om tittelen Årets unge jazzmusikere 2024 samt en lanseringspakke fra Norsk jazzforum med festivalturné og mentorprogram.

Meld deg på vårt nyhetsbrev