Nyheter

Strategi mot 2015

Norsk jazzforums landsmøte vedtok i helgen strategiplan for 2011 – 2015. Strategiplanen tydeliggjør den
helhetlige retningen for norsk jazz i den kommende perioden.

Hovedstrategier er å styrke Samstemt!-samarbeidet i det politiske arbeidet, tiltak knyttet til sjangeroverskridende scenesamarbeid, bedre profesjonelle jazzmusikeres levekår og
jobbmuligheter samt fokus på publikumsutvikling i alle medlemsgrupper. Det ble også
vedtatt å styrke samarbeidet med private sponsorer om ulike målrettede prosjekter,
sentralt, regionalt og lokalt.

Strategiplanen for Norsk jazzforum er fireårig og gjelder for perioden 2011-2015. Planen oppdateres hvert annet år i forbindelse med landsmøtene og ligger til grunn for styrets og administrasjonens arbeid i perioden. Styret rapporterer til landsmøtet om hvordan strategiplanen har blitt fulgt opp.

Deler av strategipunktene i planen er kulturpolitiske og langsiktige; andre er mer kortsiktige og operativt pregede og befinner seg nærmere de sakene Norsk jazzforums ulike medlemmer til enhver tid står oppe i. Samlet tydeliggjør strategidokumentet den helhetlige retningen for norsk jazz for den perioden dokumentet gjelder.

Den vedtatte strategiplanen legges ut på nettet i løpet av kort tid.

Fra forsiden

Nyheter

Ny medlemsavtale på festivalartikler

Norsk jazzforum har inngått avtale med Artisti Profil som gir våre medlemmer, både festivaler og andre medlemsgrupper, rabatter på t-skjorter og festivalartikler.

Nyheter

Norsk på Jazzahead

Liv Andrea Hauge Trio, Hilde Louise Asbjørnsen Quartet, Oddgeir Berg trio og Trondheim Jazzorkester med Marianna Sangita Røe spiller på bransjemessa Jazzahead i Tyskland neste uke. Norsk jazzforum og Music Norway er som vanlig på plass med norsk stand.

Meld deg på vårt nyhetsbrev