Nyheter

Vinterjazz 2012

Vinterjazz er en landsdekkende jazzmønstring for Norsk jazzforums klubbmedlemmer. I 2012 arrangeres Vinterjazz for åttende gang, og perioden vil bli 3. – 12. februar. Noter ned datoen og ta det med i programleggingen for klubben din.

Klubbene står selv for booking
Vinterjazz fungerer slik at Njfs medlems-klubber selv booker band og bestemmer antall konserter de ønsker å avvikle i perioden. Den enkelte klubb avgjør om de ønsker å gjøre ekstraordinære arrangementer eller kun melde inn det vanlige programmet. Det viktigste er at flest mulig medlemsklubber deltar, uansett type arrangement. Jo flere som deltar, jo sterkere står Vinterjazz, og jo mer fokus får vi på klubbene! Formålet er å vise den store bredden og aktiviteten hos landets jazzklubber, uansett om det er internasjonale artister på programmet eller jam med lokale musikere.

Musiker?
Er du musiker og ønsker å spille under Vinterjazz, kontakt våre medlemsklubber direkte. Oversikt og kontaktinformasjon finner du på Norsk jazzforums nettsider. Har du allerede booket en turné i perioden, send oss turnéplan så inkluderer vi konsertene som arrangeres på Njfs medlemsklubber i program og annonsering for Vinterjazz 2012.

Fra forsiden

Nyheter

Norsk på Jazzahead

Liv Andrea Hauge Trio, Hilde Louise Asbjørnsen Quartet, Oddgeir Berg trio og Trondheim Jazzorkester med Marianna Sangita Røe spiller på bransjemessa Jazzahead i Tyskland neste uke. Norsk jazzforum og Music Norway er som vanlig på plass med norsk stand.

Nyheter

Bliss Quintet sikret siste finaleplass

Det ble Bliss Quintet som torsdag kveld på Nasjonal jazzscene sikret seg den fjerde og siste finaleplassen i årets Jazzintro. Under Moldejazz i juli skal bandet spille om tittelen Årets unge jazzmusikere 2024 samt en lanseringspakke fra Norsk jazzforum med festivalturné og mentorprogram.

Meld deg på vårt nyhetsbrev