Nyheter

Jazzklubbene samles i Oslo

Lørdag 5. februar samles 30 jazzklubber fra hele landet til heldagsmøte på Nasjonal jazzscene i Oslo.

Det er Norsk jazzforum og Østnorsk jazzsenter som inviterer til heldagsmøte for alle landets jazzklubber. Nærmere 50 deltakere fra 30 jazzklubber tar turen til Oslo denne dagen. Her skal det deles erfaringer og drøftes utfordringer og problemstillinger. Det blir i tillegg søknadsskole og fokus på publikumsutvikling.

Gabriel Fliflet fra klubben Columbi Egg i Bergen skal dele sine erfaringer. Columbi Egg er kanskje landets mest fargerike folkemusikkscene, og kjent for den tette kontakten mellom utøver og publikum. På utvalgte mandager møter inviterte musikere et lyttende og begeistret publikum i alle aldre. Normalt er det fullt hus – og gjerne musikk utenfor allfarvei. På Folkemusikklubben Columbi Egg veksler det mellom konsentrert lytting, spontane gjester – og litt styrkende allsang! Musikalsk vert er Gabriel Fliflet, som i mer enn tolv år har forsøkt å forene kvalitet og kos, konsertsal og kro. Han vil fortelle mer om hvilke tanker som ligger bak klubbens suksess. Gabriel Fliflet er musiker og har vært innom et førtitall norske jazzklubber, ofte som en del av duoen Fliflet/Hamre.

Fra forsiden

Nyheter

Verdien av kulturlivet for Voss

Under Kulturkonferansen på Vossa Jazz i dag lanserte Samfunnsøkonomisk analyse en rapport som viser betydningen av musikklivet for utvikling av lokalsamfunn.

Meld deg på vårt nyhetsbrev