Nyheter

Musikerkort på Nasjonal jazzscene

Nasjonal jazzscene tilbyr alle Norsk jazzforums musikermedlemmer musikerkort til en rabattert pris. Kortet gir gratis inngang på alle konserter i regi av jazzscenen.

Nasjonal Jazzscene ser fram mot en svært spennende vårsesong med headlinere som Brad Mehldau, Kurt Elling, Joshua Redman, Mike Stern og Mathias Eick på programmet. Allerede viser billettsalget et rekordhøyt forhåndssalg, så mange har tydeligvis tenkt å finne veien til Victoria i vår.

Det håper Nasjonal Jazzscene at også de norske jazzmusikerne vil. Derfor innføres det i vår et eget musikerkort for alle musikermedlemmer i Norsk Jazzforum. Kortet koster kun kr 500 og gir da gratis inngang på alle konserter i regi av Nasjonal Jazzscene samt andre rabatter på Victoria. Til sammenligning koster et sesongkort 1400 kr, så Nasjonal Jazzscene håper at dette skal være en pris som gjør at de norske jazzmusikerne oftere finner veien til Victoria.  Musikerkortet kjøpes i billettluka på Victoria.

Samtidig avslutter Nasjonal Jazzscene bruken av medlemskort. Fordeler knyttet til medlemskortet, som feks medlemsrabatt hos andre jazzklubber i Norge, overføres til sesongkortet. Sesongkort koster kr 1400 (700 for studenter) og gir gratis inngang på alle konserter i regi av Nasjonal Jazzscene. Kortene kan kjøpes her.

Se hele vårprogrammet til Nasjonal jazzscene her.

Fra forsiden

Nyheter

Norsk på Jazzahead

Liv Andrea Hauge Trio, Hilde Louise Asbjørnsen Quartet, Oddgeir Berg trio og Trondheim Jazzorkester med Marianna Sangita Røe spiller på bransjemessa Jazzahead i Tyskland neste uke. Norsk jazzforum og Music Norway er som vanlig på plass med norsk stand.

Nyheter

Bliss Quintet sikret siste finaleplass

Det ble Bliss Quintet som torsdag kveld på Nasjonal jazzscene sikret seg den fjerde og siste finaleplassen i årets Jazzintro. Under Moldejazz i juli skal bandet spille om tittelen Årets unge jazzmusikere 2024 samt en lanseringspakke fra Norsk jazzforum med festivalturné og mentorprogram.

Meld deg på vårt nyhetsbrev