Nyheter

Klubbmøte i Norsk jazzforum

Lørdag 8. mars inviterer Norsk jazzforum alle klubber til medlemsmøte hvor aktuelle saker og erfaringer utveksles.

På programmet for møtet står også foredrag, paneldebatt og gruppearbeid med fokus på arrangørenes utfordringer i hverdagen.

Klubbmøtet finner sted på Nasjonal jazzscene i Oslo lørdag 8. mars kl 10.00 – 15.45. Etter møtet inviteres klubbene til felles middag og påfølgende konsert på Nasjonal jazzscene med Elvira Nikolaisen og Mathias Eick.

Fullstendig program for dagen kan lastes ned her: Program Njf klubbmøte 2014

Frist for påmelding: Snarest – til norsk@jazzforum.no

Reisestøtte

Vi ønsker gjerne flere deltakere fra hver klubb. Én representant fra hver klubb vil få dekket utgifter til reise på rimeligste måte av Norsk jazzforum. Reiseutgiftene refunderes ved å sende kopi av bilag til unni@jazzforum.no. Om noen ønsker hjelp til å bestille hotellrom for oppholdet i Oslo, ta kontakt med oss innen påmeldingsfristen 15. februar.

Velkommen på klubbmøte!

Fra forsiden

Nyheter

Norsk på Jazzahead

Liv Andrea Hauge Trio, Hilde Louise Asbjørnsen Quartet, Oddgeir Berg trio og Trondheim Jazzorkester med Marianna Sangita Røe spiller på bransjemessa Jazzahead i Tyskland neste uke. Norsk jazzforum og Music Norway er som vanlig på plass med norsk stand.

Nyheter

Bliss Quintet sikret siste finaleplass

Det ble Bliss Quintet som torsdag kveld på Nasjonal jazzscene sikret seg den fjerde og siste finaleplassen i årets Jazzintro. Under Moldejazz i juli skal bandet spille om tittelen Årets unge jazzmusikere 2024 samt en lanseringspakke fra Norsk jazzforum med festivalturné og mentorprogram.

Meld deg på vårt nyhetsbrev