Påmelding Klubbsamling 2019

Kjære medlemsklubber!

Vi er i gang med forberedelser til vårt landsmøte, som vil finne sted på Dokkhuset i Trondheim 30. – 31. mars 2019. I den forbindelse ønsker vi å samle våre medlemsklubber i forkant, og inviterer til

Norsk jazzforums Klubbsamling fredag 29. mars kl. 15.00 på Scandic Bakklandet i Trondheim.

Program vil komme når møtet nærmer seg, men hold av datoen, og meld dere gjerne på allerede nå.  Vi kan love både faglig og kollegialt påfyll, aktuell informasjon og en mulighet til å oppdatere hverandre på hva som skjer i Klubb-Norge.

Klubbmøtedeltakere får dekket hotell i Trondheim fra fredag til lørdag, og vi spanderer middag og konsert fredag kveld.

Reise og opphold

Reise til klubbmøtet må deltakerne dekke selv, men hvis dere i tillegg er påmeldt til landsmøtet, dekker Norsk jazzforum reiseutgifter som overstiger kr. 2 000 for én deltaker pr. klubb.

Deltakelse på landsmøtet har en egenandel på kr. 2 500 for lørdag og søndag, som også dekker overnatting og diett. Dagpakker kommer på kr. 750.

Her finner du mer informasjon og påmeldingsskjema til landsmøtet.

Vi gjør oppmerksom på at klubbmøtet og landsmøtet har forskjellige påmeldingsskjemaer. Hvis dere ønsker å melde dere på begge møtene, må det fylles ut ett skjema pr. møte.

Helårsarrangørene har vært sentrale i vårt arbeid for jazzfeltet den siste tiden, blant annet med lanseringen av Grasrotløftet for et år siden, vårt arbeid med å lande en TONO-avtale som skal være gunstig for våre medlemmer, og den lille ekstrabevillingen til noen av dere som fikk kutt i tilskuddet fra Kulturrådet. Vi ønsker å opprettholde den gode kursen, noe som er grunnen til at vi i motsetning til tidligere år, også inviterer til klubbsamling i et landsmøteår. Vi håper vi ser så mange som mulig i Trondheim.

Påmelding klubbsamling 2019

Fra forsiden

Nyhet

330 000 kroner tildelt i musikerstipender

Norsk jazzforum har tildelt totalt kr 330 000 i stipender til sine musikermedlemmer. Trompetist Hilde Marie Holsen, pianist Andreas Ulvo og vokalist Ina Sagstuen er blant musikerne som mottar fordypnings- og studiestipend for 2019. LASSEN, The Brazz Brothers og Siril Malmedal Hauge er blant mottakerne av øvings- og studiestipend for band.

Meld deg på vårt nyhetsbrev