Nyheter

God jul!

Norsk jazzforum ønsker alle medlemmer, samarbeidspartnere og venner en riktig god jul! Vi se frem til å ta fatt på et nytt år fylt med masse god musikk og nye konsert- og festivalopplevelser.

Det ble en tung inngang på jula i år for våre medlemmer. Våre tanker går til alle dere som nå er rammet av nye restriksjoner. Vi håper ikke dette blir langvarig, og ser fram til mer levende musikk og nye konsertopplevelser i 2022.

Administrasjonen har tatt juleferie fram til mandag 3. januar 2022. Er det noe som haster, kontakt oss direkte på mobil.

Med ønske om en fin julefeiring!

Fra forsiden

Intervju

Lydlandskapenes elektriske mestermaler

La oss – mest på spøk, men ikke bare – si at det finnes fire kategorier gitarister her i verden. 1: De som spiller utelukkende akustisk gitar. 2: De som spiller utelukkende elektrisk gitar. 3: De som spiller begge deler, og 4: Eivind Aarset.

Nyheter

Årets unge jazzmusikere på etterlengtet turné

Kongle trio ble kåret til Årets unge jazzmusikere 2020 under lanserings-programmet Jazzintro. I januar 2022 legger de endelig ut på første del av prisvinnerturnéen. -Vi er skikkelig gira på å få spille for folk igjen, sier pianist Liv Andrea Hauge.

Meld deg på vårt nyhetsbrev