Nyheter

Aleksander Haugen ny prosjektansvarlig i Norsk jazzforum

Tirsdag 1. desember er Aleksander Haugen på plass som ny prosjektansvarlig i Norsk jazzforum.

Aleksander Haugen kommer fra stillingen som organisasjonskonsulent i Landsforeningen Ungdom og Fritid, en interesseorganisasjon for fritidsklubber og ungdomshus, som har som oppgave å bidra til å styrke fritidsklubbfeltet. Her har han blant annet hatt ansvar for medlemskap, Frifond-tilskudd og arbeid med organisasjonens regionalledd. Aleksander har i tillegg arbeidet med større prosjekt som blant annet oppstart av Arrangørfabrikken og det europeiske samarbeidsprosjektet European Research Network of open youth work.

Aleksander var i en lengre periode ved tusenårsskiftet ansatt som kontormedarbeider i Norsk jazzforum og som redaksjonsassistent i Jazznytt. Ved siden av studier har han også arbeidet i Norsk Jazzarkiv. Aleksander har god kjennskap til det norske musikk- og kulturfeltet, og har selv vært aktiv musiker i flere år.
– Vi gleder oss til å få Aleksander på plass på kontoret i Akersgata, sier daglig leder Gry Bråtømyr. – Han er godt kjent med norsk jazzmiljø, og har god kunnskap og kompetanse om kulturfeltet generelt, sier Bråtømyr.

Haugen overtar stillingen etter Tonje Johansen som i oktober startet i ny stilling i Kulturdepartementet.

 

Fra forsiden

Nyheter

Verdien av kulturlivet for Voss

Under Kulturkonferansen på Vossa Jazz i dag lanserte Samfunnsøkonomisk analyse en rapport som viser betydningen av musikklivet for utvikling av lokalsamfunn.

Meld deg på vårt nyhetsbrev