Nyheter

Søk Frifond-midler

Har du gode prosjekter for og med barn og unge under 26 år i inneværende år? Norsk jazzforum oppfordrer alle medlemmer om å søke midler til relevante prosjekter. Det er løpende saksbehandling og ingen søknadsfrist.

Norsk jazzforum har i 2015 fått en rekordstor pott Frifond-midler. Fordelingen av Frifond-tilskuddene til landsomfattende musikkorganisasjoner var forsinket i år, så Norsk jazzforum har en god del mer Frifond-midler enn vanlig til fordeling i årets siste måneder.

Vi oppfordrer derfor alle medlemmer; musikere, klubber, festivaler, storband og regionale jazzsentrene, om å søke midler til gode prosjekter for og med barn og unge under 26 år.

Hva slags prosjekter kan du søke støtte til? Jo, for eksempel:

  • Konserter med barn og ungdom
  • Konserter for barn og ungdom
  • Workshop eller annen opplæring for barn og ungdom
  • Lokal turné
  • Andre prosjekter for og med barn og unge

Mer om kriterier for Frifond her.

Lurer du på om ditt prosjekt faller innenfor Frifond, så ikke nøl med å ta kontakt!

Fra forsiden

Nyheter

Norsk på Jazzahead

Liv Andrea Hauge Trio, Hilde Louise Asbjørnsen Quartet, Oddgeir Berg trio og Trondheim Jazzorkester med Marianna Sangita Røe spiller på bransjemessa Jazzahead i Tyskland neste uke. Norsk jazzforum og Music Norway er som vanlig på plass med norsk stand.

Nyheter

Bliss Quintet sikret siste finaleplass

Det ble Bliss Quintet som torsdag kveld på Nasjonal jazzscene sikret seg den fjerde og siste finaleplassen i årets Jazzintro. Under Moldejazz i juli skal bandet spille om tittelen Årets unge jazzmusikere 2024 samt en lanseringspakke fra Norsk jazzforum med festivalturné og mentorprogram.

Meld deg på vårt nyhetsbrev