Nyheter

Produserer ny trippelCD

I samarbeid med UD skal Norsk jazzforum produsere en ny utgave, den sjuende i rekken, av den triple promoCDen jazzCD.no. Ny frist for å sende inn forslag til bidrag er 15. august.

jazzCD.no er en promoCD som har som formål å presentere norsk jazz i utlandet. PromoCDen skal trykkes i 5000 eksemplarer og vil de neste to årene distribueres til musikkambassadører, festivaler, jazzklubber, radiostasjoner og musikkjournalister internasjonalt. I tillegg skal den benyttes ved representasjon både i Norge og i utlandet hvor det er ønskelig å presentere kvaliteten på norsk jazz. Den vil også bli distribuert gjennom alle UDs utenriksstasjoner.

jazzCD.no består av tre CDer med totalt 40-50 spor av like mange band/artister. Musikken skal velges ut på bakgrunn av jazzutgivelser utgitt i 2015, eller som er planlagt utgitt i 2015/2016. De utvalgte artistene må alle ha planer eller ambisjoner om å arbeide internasjonalt. En redaksjonskomité med representanter fra Norsk jazzforum, UD og andre eksterne jazzaktører vil være ansvarlig for utvalget.

Søk om å bli med
Har du utgivelser du mener bør være med på denne promoCDen, må du sende fire fysiske eksemplar, enten av den ferdige produksjonen eller en demo på hva som skal utgis, til Norsk jazzforum:
Norsk jazzforum
postboks 440 Sentrum
0103 Oslo
merk konvolutten “jazzcd.no”

Kom gjerne med forslag til låtvalg. I tillegg må vi ha følgende informasjon; artist, komponist, tittel på CD, navn på alle musikere, plateselskap, kontaktinformasjon til booking og nettadresser.
NB! Du har selv ansvaret for at innsendte forslag er godkjent og klarert til bruk på denne promoCDen.

Vi gjør oppmerksom på at det ved forrige runde kom over 150 søknader til 43 spor. Det vil dessverre ikke bli plass til alle som søker. De som får plass på promoCD’en vil bli kontaktet innen 15. september.

 Innsendte bidrag må være Norsk jazzforum i hende innen 15. august 2015!

Fra forsiden

Nyheter

Verdien av kulturlivet for Voss

Under Kulturkonferansen på Vossa Jazz i dag lanserte Samfunnsøkonomisk analyse en rapport som viser betydningen av musikklivet for utvikling av lokalsamfunn.

Meld deg på vårt nyhetsbrev