Nyheter

Hjelp med jazza regnskap

Du søker om støtte, reiser, spiller, fakturerer, søker om støtte, får innvilget, feirer, utbetaler honorarer, og plutselig skal du samle alle kvitteringer som du forhåpentligvis har lagt i skoesken. Nå tilbyr Gerhard & Sønn, i samarbeid med Tripletex, regnskap og programvare til alle Norsk jazzforums medlemmer.

Skoeskekvitteringer er i høyeste grad en realitet for mange. Ikke bare for musikere, men også for store og små arrangører. Nå kan vi tilby alle Norsk jazzforums medlemmer hjelp med sine jazza regnskap.

Hjelp til et enklere og mer effektivt system
Mange er flinke på å holde orden i sysakene, men er likevel usikre på om de gjør alt riktig. Det finnes flere måter å oppfylle kravene på, og her ønsker vi å gi deg noen råd og tips på veien. Uansett – er du næringsdrivende har du bokføringsplikt, om du vil eller ei. Mye kan også gjøres mer effektivt og enklere. Du kjøper noe, tar bilde av kvitteringen, sender det inn til Tripletex og kan kaste papiret før du forlater butikken. Da kan det hende at skoesken hjemme i stedet kan brukes til andre ting.

Bransjeerfaring
Gerhard & Sønn har mange års fartstid musikkbransjen – både som utøvere og som regnskapsførere. De holder til i Oslo, men har kunder over hele landet. Det som er viktig for Gerhard & Sønn er fleksibilitet. Noen ønsker å gjøre sitt eget regnskap, og trenger bare noen tips og råd på veien, mens andre liker å sette bort alt for å konsentrere seg om sitt eget yrke. Uansett behov så kan de hjelpe deg.

Nettbasert regnskapssystem
Tripletex er et nettbasert regnskapssystem som gir stor fleksibilitet og muliggjør et dynamisk arbeidsforhold mellom regnkapsfører og kunde. Tripletex er en nettskyløsning, og dette gir deg en sikker løsning som kan benyttes uansett hvor du er i verden. Du slipper å installere en programvare og laste ned oppdateringer. Du logger deg bare inn i Tripletex med ditt eget brukernavn og passord. Tripletex fungerer utmerket på PC, Mac, nettbrett og smarttelefoner.

Se her for tilbud.

Fra forsiden

Nyheter

Norsk på Jazzahead

Liv Andrea Hauge Trio, Hilde Louise Asbjørnsen Quartet, Oddgeir Berg trio og Trondheim Jazzorkester med Marianna Sangita Røe spiller på bransjemessa Jazzahead i Tyskland neste uke. Norsk jazzforum og Music Norway er som vanlig på plass med norsk stand.

Nyheter

Bliss Quintet sikret siste finaleplass

Det ble Bliss Quintet som torsdag kveld på Nasjonal jazzscene sikret seg den fjerde og siste finaleplassen i årets Jazzintro. Under Moldejazz i juli skal bandet spille om tittelen Årets unge jazzmusikere 2024 samt en lanseringspakke fra Norsk jazzforum med festivalturné og mentorprogram.

Meld deg på vårt nyhetsbrev