Nyheter

Meld deg på Jazzahead! 2015

Norsk jazzforum og Music Norway inviterer til felles stand på Jazzahead! 2015. Meld deg på som delegat og søk om showcase.

I april 2015 er det igjen klart for Jazzahead! i Bremen. Årets store internasjonale jazzbegivenhet der aktører innenfor jazz og beslektede sjangre samles for å se nye band og bygge nettverk.

Jazzahead!, som arrangeres 23-26 april 2015, har etablert seg som den viktigste møteplassen for jazz i Europa med over 12 000 besøkende fra 48 ulike land. Messehallen inneholder over 700 utstillere innenfor plateselskap, agenter, spillesteder, musikere, media m.m. På Jazzahead! 2014 deltok hele 41 aktører på den norske standen.

Meld deg på som delegat
Du registrerer først en konto via denne lenken (hvis du ikke har fra før), deretter logger du inn for å registrere deg som utstiller. NB! Det er viktig at du fyller inn Co-Exhibitor of Music Norway og IKKE Main Exhibitor. Fyll inn stand nr. E10. På denne måten blir du knyttet til den norske standen. Påmeldingsavgiften faktureres direkte fra Jazzahead.

Søk om Jazzahead-showcase
Med over 250 konsert- og festivalarrangører fra hele verden på plass i Bremen, er Jazzahead! et viktig utstillingsvindu for norske jazzmusikere. Kampen om en plass i konsert- og showcaseprogrammet er stor. For å kunne søke om plass i showcaseprogrammet, må man være registrert exhibitor eller co-exhibitor. Søknadsfrist er 11. november 2014.

Fra forsiden

Nyheter

Norsk på Jazzahead

Liv Andrea Hauge Trio, Hilde Louise Asbjørnsen Quartet, Oddgeir Berg trio og Trondheim Jazzorkester med Marianna Sangita Røe spiller på bransjemessa Jazzahead i Tyskland neste uke. Norsk jazzforum og Music Norway er som vanlig på plass med norsk stand.

Nyheter

Bliss Quintet sikret siste finaleplass

Det ble Bliss Quintet som torsdag kveld på Nasjonal jazzscene sikret seg den fjerde og siste finaleplassen i årets Jazzintro. Under Moldejazz i juli skal bandet spille om tittelen Årets unge jazzmusikere 2024 samt en lanseringspakke fra Norsk jazzforum med festivalturné og mentorprogram.

Meld deg på vårt nyhetsbrev