Nyheter

Bli med på Vinterjazz 2015!

Fra 3o. januar til 8. februar 2015 skal Norsk jazzforum igjen arrangere Vinterjazz i samarbeid med medlemsklubbene. Påmeldingsfrist for klubbene er 15. november.

Vinterjazz er en tidagers landsomfattende markering av jazz, hvor formålet er å sette fokus på den store aktiviteten og entusiasmen som finnes hos landets jazzklubber. Konsertene som klubbene arrangerer i perioden vil bli med i en riksdekkende markedsføring av Vinterjazz.  Dette vil være med på å løfte fram de lokale jazzklubbene. Vinterjazz skal vise publikum det varierte tilbudet av kvalitetsjazz vi har over hele av landet, og i tillegg dekke et behov i en vanligvis rolig periode på arrangementsfronten.

Klubbene står selv for booking
Vinterjazz fungerer slik at Njfs medlemsklubber selv booker band og bestemmer antall konserter de ønsker å avvikle i perioden. Den enkelte klubb avgjør om de ønsker å gjøre ekstraordinære arrangementer eller kun melde inn det vanlige programmet. Det viktigste er at flest mulig medlemsklubber deltar, uansett type arrangement. Jo flere som deltar, jo sterkere står Vinterjazz, og jo mer fokus får vi på klubbene! Formålet er å vise den store bredden og aktiviteten hos landets jazzklubber, uansett om det er internasjonale artister på programmet eller jam med lokale musikere.

Annonsestøtte
Norsk jazzforum har utarbeidet en Vinterjazzlogo og et kampanjemateriell som klubbene skal benytte seg av. Kampanjemateriellet består av annonse- og plakat/flyer-maler.  Klubbene må selv ta seg av lokal annonsering og lokal medieomtale, men vil kunne motta annonsestøtte fra Norsk jazzforum.

Er du musiker?
Er du musiker og ønsker å spille under Vinterjazz, kontakt våre medlemsklubber direkte. Oversikt og kontaktinformasjon finner du her. Har du allerede booket en turné i perioden, send oss turnéplan så inkluderer vi konsertene som arrangeres på Njfs medlemsklubber i program og annonsering for Vinterjazz 2015. Leveringsfrist er 5. desember 2014.

Ta kontakt med Norsk jazzforum innen 15. november 2014 for påmelding!

Frist for å melde inn program er 5. desember 2014. Skjema for innmelding av program finner du her.

Fra forsiden

Nyheter

Norsk på Jazzahead

Liv Andrea Hauge Trio, Hilde Louise Asbjørnsen Quartet, Oddgeir Berg trio og Trondheim Jazzorkester med Marianna Sangita Røe spiller på bransjemessa Jazzahead i Tyskland neste uke. Norsk jazzforum og Music Norway er som vanlig på plass med norsk stand.

Nyheter

Bliss Quintet sikret siste finaleplass

Det ble Bliss Quintet som torsdag kveld på Nasjonal jazzscene sikret seg den fjerde og siste finaleplassen i årets Jazzintro. Under Moldejazz i juli skal bandet spille om tittelen Årets unge jazzmusikere 2024 samt en lanseringspakke fra Norsk jazzforum med festivalturné og mentorprogram.

Meld deg på vårt nyhetsbrev