Nyheter

Infomøte om Kreativt Europa

Norsk kulturråd inviterer festivaler som ønsker å samarbeide med andre internasjonale kulturaktører, til informasjonsmøte om EUs kulturprogram Kreativt Europa.

Festivaler som har planer eller ønsker om å samarbeide med andre europeiske kulturaktører kan søke støtte fra EUs kulturprogram Kreativt Europa. Mange norske kulturoperatører har tidligere fått støtte fra EU og i perioden 2014-2020 vil det nye programmet gi økonomisk tilskudd til mer enn 250 000 kunstnere og kulturarbeidere i Europa.

Neste utlysning av midler til europeiske samarbeidsprosjekter innunder Kreativt Europa kommer i juli 2014, med frist for å søke 1.oktober samme år.

Kulturrådet har informasjons- og veiledningsansvar ovenfor norske kunst- og kulturaktører om Kreativt Europa og vil informere og veilede interessenter.

I samarbeid med FolkOrg, Norske Konsertarrangører, Norsk Jazzforum og Norske Festivaler inviterer de til informasjonsmøte om Kreativt Europa og vil informere om hvilke muligheter det gir for norske festivalarrangører.  Konferansen er åpen for profesjonelle arrangører av festivaler som er:

  • Hjemmehørende (arrangementsadresse) i Norge
  • Har en internasjonal profil
  • Et samarbeid med europeiske festivalarrangører, utøvende og skapende kunstnere

Sted: Norsk kulturråd, Mølleparken 2, Oslo
Dato: 3. september 2014
Tid: 10.00-11.30

Påmelding via denne lenken. Frist for påmelding er 20. august – begrenset antall plasser.

Foreløpig program:

10.00 – Velkommen v/Kulturrådet
10.05 – Presentasjon av Kreativt Europa for festivalarrangører av Therese Evensen, Norsk Kulturråd
11.00 – Mulighet for å avtale veiledning og individuelle møter med Kulturrådet

Du finner mer informasjon om Kreativt Europa her: www.kreativteuropa.no

 

Fra forsiden

Nyheter

Verdien av kulturlivet for Voss

Under Kulturkonferansen på Vossa Jazz i dag lanserte Samfunnsøkonomisk analyse en rapport som viser betydningen av musikklivet for utvikling av lokalsamfunn.

Meld deg på vårt nyhetsbrev